Candice Swanepoel: Με μαγιό σε παραλία της Καλιφόρνια

Candice Swanepoel: Με μαγιό σε παραλία της Καλιφόρνια

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 25χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική φορώντας ένα σέξι μπικίνι και παίρνοντας τις ανάλογες πόζες μπροστά στο φωτογραφικό φακό

Candice Swanepoel: Με μαγιό σε παραλία της Καλιφόρνια
Λίγες μέρες μετά την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη η πανέμορφη Candice Swanepoel πέταξε μέχρι το Λος Αντζελες για να φωτογραφηθεί με τα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού της Victoria's Secret. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 25χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική φορώντας ένα σέξι μπικίνι και παίρνοντας τις ανάλογες πόζες μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Η Candice για άλλη μια φορά εντυπωσίασε στα catwalks της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης καθώς περπάτησε για τους Michael Kors και Diane von Furstenberg. Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε με ενθουσιασμό για την Εβδομάδα Μόδας λέγοντας ότι εκτός από όλα τα άλλα είναι και μια καλή ευκαιρία να για να δει τις φίλες της:

“Το ωραίο στην Εβδομάδα Μόδας είναι και το ότι συναντιέμαι με καλούς φίλους που έχω καιρό να δω λόγω των πολλών ταξιδιών μου. Και δεν παίρνω μέρος πια όπως έπαιρνα παλιότερα αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και θετική”


Κλείσιμο
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης