Kira Kazantsev: Δείτε τη νέα Miss America

Kira Kazantsev: Δείτε τη νέα Miss America

Στα άμεσα σχέδια της δυναμικής Kira είναι να σπουδάσει και Νομική, χρησιμοποιώντας την υποτροφία των 50.000 δολαρίων που κέρδισε στα καλλιστεία, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί και με τη διεθνή διπλωματία

Kira Kazantsev: Δείτε τη νέα Miss America
Τον τίτλο της Miss America 2015 κέρδισε η Kira Kazantsev, σε μια εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. H Kazantsev γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο και είναι κόρη μεταναστών από τη Ρωσία. Εχει σπουδάσει Γεωγραφία, και Πολιτικές Επιστήμες και έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους ομορφιάς μέχρι σήμερα, μεταξύ αυτών και της Miss New York 2013. Ζει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και μιλάει άπταιστα ρωσικά, Αγγλικά και ισπανικά.



Κλείσιμο
Η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού είπε ότι στο μέλλον θα ήθελε να κάνει κάτι για την ενδοοικογενειακή βία, της οποίας θύμα είναι και η ίδια: "Θέλω ο κόσμος να σταματήσει να ρωτάει γιατί μια γυναίκα δεν φεύγει όταν υφίσταται ενδοοικογενειακή βία. Κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη, και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που την κάνουν να μένει με τον βασανιστή της!"




Στα άμεσα σχέδια της δυναμικής Kira είναι να σπουδάσει και Νομική, χρησιμοποιώντας την υποτροφία των 50.000 δολαρίων που κέρδισε στα καλλιστεία, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί και με τη διεθνή διπλωματία.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης