Hofit Golan: Το μοντέλο από το Ισραήλ έπιασε ψάρια στη Μύκονο

Hofit Golan: Το μοντέλο από το Ισραήλ έπιασε ψάρια στη Μύκονο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Golan δημοσίευσε και μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με κάποιον ντόπιο ψαρά κρατώντας μάλιστα και ψάρια. Η ίδια σχολιάζει δίπλα ότι τα έπιασε μόνη της

Hofit Golan: Το μοντέλο από το Ισραήλ έπιασε ψάρια στη Μύκονο
Στη Μύκονο διακοπές βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες η Hofit Golan, οποία είναι μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια στο Fashion TV και κοσμική περσόνα από το Ισραήλ. Η Golan, η οποία θα φύγει από τη χώρα μας αύριο, εμφανίστηκε σήμερα στην παραλία του Namos Beach Club με γαλάζιο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με κάποιον ντόπιο ψαρά κρατώντας μάλιστα και ψάρια.



Κλείσιμο
Η ίδια σχολιάζει δίπλα στη φωτογραφία ότι τα έπιασε μόνη της. Σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει με έναν άλλο διάσημο επισκέπτη της Μυκόνου, τον έναν από το γνωστό σχεδιαστό δίδυμο των Dsquared.



H 29χρονη ξανθιά είναι περισσότερο γνωστή από τις σέξι εμφανίσεις της στα διάφορα κοσμικά events και στα πάρτι και λιγότερο για τα επαγγελματικά της. Είναι μάλιστα μία από τις “σταθερές αξίες” στο Φεστιβάλ Καννών. 






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης