Elsa Hosk: Μια Σουηδέζα θεά

Elsa Hosk: Μια Σουηδέζα θεά

Η εντυπωσιακή αυτή φωτογράφηση έγινε από τον David Bellemere και η Σουηδέζα καλλονή Elsa Hosk φοράει ρούχα από τους οίκους Miu Miu, Louis Vuitton, Gucci, Moschino, Balenciaga, Prada και άλλους

Elsa Hosk: Μια Σουηδέζα θεά
Την έχουν χαρακτηρίσει ως η κούκλα με τα γαλάζια μάτια και δεν έχουν άδικο. Αλλά συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει μόνο ωραία μάτια. Ο λόγος για τη Σουηδέζα καλλονή Elsa Hosk, η οποία φωτογραφήθηκε με θέμα “Candy Color” για το editorial μόδας του περιοδικού “Marie Claire” της ιταλικής έκδοσης του Σεπτεμβρίου, δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι δικαίως τη θεωρούν ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο.



Η εντυπωσιακή αυτή φωτογράφηση έγινε από τον David Bellemere και το μοντέλο φοράει ρούχα από τους οίκους Miu Miu, Louis Vuitton, Gucci, Moschino, Balenciaga, Prada και άλλους.

Κλείσιμο


H Hosk γεννήθηκε στη Σουηδία πριν από 25 χρόνια και έχει ύψος 1.78. Εχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει φωτογραφηθεί για editorials γνωστών περιοδικών. Το 2011 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε σόου της Victoria’s Secret, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε ένας από τους αγγέλους του φημισμένου οίκου.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης