Δείτε τις προκλητικές πόζες που δεν την άφησαν να γίνει Μις Κολομβία

Δείτε τις προκλητικές πόζες που δεν την άφησαν να γίνει Μις Κολομβία

«Υφίσταμαι διακρίσεις», διαμαρτυρήθηκε η νεαρή Paola Builes Aristizábal όταν της πήραν πίσω το στέμμα της Μις Αντιόχεια και της αφαίρεσαν το δικαίωμα να διαγωνιστεί στα καλλιστεία για την ανάδειξη της πιο όμορφης Κολομβιανής

Δείτε τις προκλητικές πόζες που δεν την άφησαν να γίνει Μις Κολομβία
Μπορεί την Κυριακή η Paola Builes Aristizábal να στέφθηκε Μις Αντιόχεια και να καμάρωνε για το στέμμα της όμως η χαρά της 21χρονης Κολομβιανής δεν κράτησε για πολύ. Η σέξι Paola δεν πρόλαβε να στεφθεί Μις Αντιόχεια και οι θαυμαστές της το... γιόρτασαν με παλιότερες σέξι φωτογραφίες της τις οποίες κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στις οποίες το νεαρό μοντέλο ποζάρει με ένα αρκετά αποκαλυπτικό μπικίνι ήταν αρκετές ώστε οι διοργανωτές των καλλιστείων να αποφασίσουν να της πάρουν πίσω το στέμμα στερώντας της έτσι και την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τον τίτλο «Μις Κολομβία», που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.



Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι φωτογραφίες είναι «ακατάλληλες» και παραβιάζουν τους όρους του διαγωνισμού ομορφιάς. Γεμάτη πικρία τόνισε ότι υπέστη διακρίσεις και πως οι φωτογραφίες αυτές κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τουλάχιστον δύο χρόνια.
Κλείσιμο

«Υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες που έχουν φωτογραφίες με μικροσκοπικά μαγιό ή εσώρουχα οπότε αισθάνομαι ότι στη δική μου περίπτωση υφίσταμαι διακρίσεις», δήλωσε το νεαρό μοντέλο.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης