Anja Rubik-Daria Strokus: Φωτογράφηση για δυο

Anja Rubik-Daria Strokus: Φωτογράφηση για δυο

Η 31χρονη Rubik από το Rzeszow της Πολωνίας είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με συνεργασίες και εξώφυλλα που πολλές συνάδελφοί της θα ζήλευαν

Anja Rubik-Daria Strokus: Φωτογράφηση για δυο
Μια υπέροχη φωτογράφηση για το editorial του γνωστού περιοδικού “W” του Σεπτεμβρίου έκαναν οι καλλονές Anja Rubik και Daria Strokous, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από το φωτογράφο Roe Ethridge.



Κλείσιμο
Η 31χρονη Rubik από το Rzeszow της Πολωνίας είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με συνεργασίες και εξώφυλλα που πολλές συνάδελφοί της θα ζήλευαν.



Η Rubik φιγουράει συχνά στις λίστες των περιοδικών με τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο και από το Μάιο του 2012 καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο top 50 των γυναικών μοντέλων στο models.com, πίσω από τις Natasha Poly και Joan Smalls. Επίσης είναι 18η στη λίστα με τα Top 25 Money Girls



Η Strokus είναι μόλις 23 χρόνων και κατάγεται από τη Ρωσία. Εχει ύψος 1.81 και μπλε χαρακτηριστικά μάτια. Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έγινε το 2007 στην Εβδομάδα Μόδας σε Μιλάνο και Παρίσι. Το γνωστό περιοδικό “New York”, το 2008, τη χαρακτήρισε ως ένα από τα νέα μοντέλα που αξίζει να μάθουμε.  









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης