Kate Moss: Με παγωτό στο χέρι

Kate Moss: Με παγωτό στο χέρι

Η 40χρονη Moss, μετά το γρήγορο ταξίδι στην Ελλάδα με την καλή της φίλη Naomi Campbell, επέστρεψε στις παραλίες της Ίμπιζα και των άλλων ισπανικών νησιών, όπου κάνει κάθε χρόνο διακοπές

Kate Moss: Με παγωτό στο χέρι
Στις διακοπές όλα επιτρέπονται, ακόμα και αν είσαι ένα supermodel. Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η Βρετανίδα καλλονή Kate Moss, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι να τρώει ένα παγωτό και να κρατάει και ένα άλλο σε παραλία του ισπανικού νησιού Formentera. Μαζί της φυσικά ήταν και η κόρη της Lila Grace, για την οποία, όπως φαίνεται, προοριζόταν το δεύτερο παγωτό.

Η 40χρονη Moss, μετά το γρήγορο ταξίδι στην Ελλάδα με την καλή της φίλη Naomi Campbell, επέστρεψε στις παραλίες της Ίμπιζα και των άλλων ισπανικών νησιών, όπου κάνει κάθε χρόνο διακοπές.

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε αυτές τις μέρες το γνωστό αμερικανικό οικονομικό περιοδικό “Forbes” με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα η Moss είναι στην τρίτη θέση διεθνώς και στην πρώτη θέση στη Βρετανίας, με εισόδημα 7 εκατομ. δολάρια σε ένα χρόνο. 

Κλείσιμο












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης