Tamara Ecclestone: Μια καλλονή με κόκκινο μπικίνι

Tamara Ecclestone: Μια καλλονή με κόκκινο μπικίνι

Οπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η γνωστή κληρονόμος της F1 έχει επανέλθει και πάλι στην τέλεια φόρμα που είχε πριν από τη γέννα, κάτι για το οποίο την έχουν κατηγορήσει τα μίντια λέγοντας ότι έκανε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει αμέσως τα κιλά

Tamara Ecclestone: Μια καλλονή με κόκκινο μπικίνι
Διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Ibiza, κάνει η πανέμορφη Tamara Ecclestone, την οποία εντόπισαν οι παπαράτσι στην παραλία φορώντας ένα σούπερ σέξι κόκκινο μπικίνι Melissa Odabash red triangle αξίας 220 ευρώ και έχοντας αγκαλιά την πέντε μηνών κόρη της Sophia.

Οπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η γνωστή κληρονόμος της F1 έχει επανέλθει και πάλι στην τέλεια φόρμα που είχε πριν από τη γέννα, κάτι για το οποίο την έχουν κατηγορήσει τα μίντια λέγοντας ότι έκανε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει αμέσως τα κιλά.

H 32χρονη Tamara έφερε στον κόσμο στις 17 Μαρτίου τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Jay Rutland. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της γαλλικής ριβιέρας Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat παρουσία 150 καλεσμένων.


Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης