Alessandra Ambrosio: Η Adriana Lima είναι απίστευτη

Alessandra Ambrosio: Η Adriana Lima είναι απίστευτη

Τα κολακευτικά σχόλια που έκανε το αγγελάκι της Victoria's Secret για την φίλη της

Alessandra Ambrosio: Η Adriana Lima είναι απίστευτη
Είναι η σεξοβόμβα της Βραζιλίας και – όχι άδικα – η εμφάνισή της την έκανε ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα στο μυαλό των αντρών, αλλά και στην πασαρέλα.

Αλλά η Adriana Lima φαίνεται να έχει καταφέρει να «χτίσει» το κορμί της με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που ακολουθούν οι υπόλοιποι συνάδελφοί της.

Το «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, μίλησε για την φίλη της και αποκάλυψε ότι η 33χρονη καλλονή είναι «πραγματικά αθλήτρια» και ότι το μυστικό της σιλουέτας της είναι το boxing.

«Η Adriana είναι εκπληκτική», δήλωσε η συνομήλικη Ambrosio και συνέχισε: «Παίζει τόσο μποξ που δεν έχω κάνει ποτέ μου και φοβάμαι ακόμα και να το προσπαθήσω - αυτό που κάνω εγώ είναι πολύ πιο ήπιο και είναι περισσότερο για... κορίτσια, και όχι για αθλητές. Είναι πολύ σκληρό!».

Τη δήλωση αυτή η Alessandra την έκανε σε συνέντευξής της σε fashion blog κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη για την ενίσχυση της ποδηλατικής φιλανθρωπίας, Pelotonia. 
Κλείσιμο

Και φαίνεται ότι η Ambrosio δεν είναι η μόνη που θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο διατηρείται σε φόρμα η Lima είναι δύσκολος και απαιτεί πολύ ιδρώτα. Και η 25χρονη Martha Hunt, το νέο «απόκτημα» στη συλλογή της Victoria's Secret εξέφρασε επίσης το θαυμασμό της για το πώς προπονείται η Lima και αποκάλυψε ότι η βραζιλιάνα καλλονή «γίνεται όλο και καλύτερη» κάθε χρόνο.
 
«Είναι γεννημένη αθλήτρια», δήλωσε η Hunt και πρόσθεσε: «γίνεται όλο και καλύτερη κάθε χρόνο – δεν είναι άνθρωπος!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης