Το κορίτσι του Νιάρχου μόνο με το μπικίνι του

Το κορίτσι του Νιάρχου μόνο με το μπικίνι του

Η Jessica Hart πιο... τροπική από ποτέ ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο μαγιό

Το κορίτσι του Νιάρχου μόνο με το μπικίνι του
Μπορεί να είναι από την Αυστρία, αλλά το καλοκαίρι της πάει. Ο λόγος για το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου, την Jessica Hart που στην τελευταία του φωτογράφηση δείχνει τι έκανε τον χρυσό κληρονόμο και έναν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες να την ερωτευτεί.

Η 28χρονη καλλονή ποζάρει φορώντας πότε μπικίνι και πότε ολόσωμα μαγιό για το νέο τεύχος του online περιοδικό Net-A - Porter, The Edit .

Η λεπτή σιλουέτα της αναδεικνύεται και με το παραπάνω μέσα στα μαγιό που φοράει των εταιρειών Lisa Marie Fernandez και Gucci, των οποίων οι τιμές κυμαίνονται από 350 μέχρι και 700 δολάρια!
 
Κλείσιμο
Το φυσικό look στα μαλλιά της συμπληρώνει το τροπικό look που η Hart θέλει να περάσει και δείχνει σα να έχει βγει μόλις από βουτιά στη θάλασσα.

Μάλιστα, την 12σέλιδη φωτογράφηση της στο Edit, συμπληρώνει και η συνέντευξη της Jess, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το Μαρακές ήταν ανέκαθεν ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς διακοπών.

«Ήρθα για πρώτη φορά πριν από οκτώ χρόνια και θέλω να ξαναπάω σύντομα», είπε και συνέχισε: «Την τελευταία φορά που πήγα, το Ραμαζάνι πλησίαζε στο τέλος του... Υπήρχαν γητευτές φιδιών, άνθρωποι που έκαναν τατουάζ χένας και άνθρωποι που κάθονταν σε τραπέζια και γιόρταζαν γύρω από βουνά φαγητών. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία».























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης