Tamara Ecclestone: Αυτή είναι η κληρονόμος της Formula 1

Tamara Ecclestone: Αυτή είναι η κληρονόμος της Formula 1

Σπάει τα κοντέρ η δήλωσή της: «Μια πραγματική μητέρα δεν έχει χρόνο για γυμναστική. Η μόνη άσκηση που έκανα ήταν ο θηλασμός και όχι κάποια δίαιτα» - Δείτε την εκρηκτική εμφάνισή της με μπικίνι στο Μαρόκο ένα μήνα μετά τη γέννα

Tamara Ecclestone: Αυτή είναι η κληρονόμος της Formula 1
Δυο μήνες περίπου μετά τη γέννηση της κόρης της Sophia η 29χρονη Tamara Ecclestone εμφανίστηκε στις διακοπές της στο Μαρόκο φορώντας ένα σέξι μπικίνι και έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η κληρονόμος της Formula 1 απάντησε πρόσφατα στα διάφορα κακόβουλα σχόλια που έκαναν διάφοροι στο διαδίκτυο, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι  μόνο με εξαντλητικές δίαιτες μπορεί κανείς να χάσει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα τα κιλά:

Κλείσιμο




«Αυτά όλα με νευρίασαν πολύ. Μια πραγματική μητέρα ένα μήνα μετά τη γέννα δεν έχει χρόνο για γυμναστική και όλα τα σχετικά. Η μόνη άσκηση που έκανα ήταν η ενασχόλησή μου με το μωρό. Δηλαδή ο θηλασμός και όχι κάποια δίαιτα. Η κόρη μου είναι τα πάντα για εμένα. Όλα τα άλλα έρχονται μετά».

H όμορφη Tamara έφερε στον κόσμο στις 17 Μαρτίου τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Jay Rutland. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της γαλλικής ριβιέρας Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat παρουσία 150 καλεσμένων.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης