Alessandra Ambrosio: Ακόμα και οι άγγελοι έχουν κυτταρίτιδα

Alessandra Ambrosio: Ακόμα και οι άγγελοι έχουν κυτταρίτιδα

Ο φακός όμως των παπαράτσι που είναι αμείλικτος απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τη λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα κατά τα άλλα τέλεια πόδια της η Βραζιλιάνα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι άγγελοι έχουν ατέλειες

Alessandra Ambrosio: Ακόμα και οι άγγελοι έχουν κυτταρίτιδα
Βόλτα στη γειτονιά της στο Brentwood του Λος Αντζελες αποφάσισε να πάει η καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.


Κλείσιμο

Ο φακός όμως των παπαράτσι που είναι αμείλικτος απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τη λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα κατά τα άλλα τέλεια πόδια της η Βραζιλιάνα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι άγγελοι έχουν ατέλειες.



Η 33χρονη Ambrosio είναι αρραβωνιασμένη από το 2008 με τον πάμπλουτο Καλιφορνέζο επιχειρηματία Jamie Mazur και έχει μαζί του δυο παιδιά, την 6χρονη Anja Louise Ambrosio Mazur και τον 2 χρόνων Noah Ambrosio Mazur. Από το 2004 είναι ένας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret, κάτι που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόμσο και ανέβασε το κασέ της στα ύψη.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης