David Gandy: Στο κρεβάτι με τον «τέλειο» άντρα

David Gandy: Στο κρεβάτι με τον «τέλειο» άντρα

Το περιοδικό «Cosmopolitan» τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άντρα του κόσμου για το 2013. Θεωρείται επίσης από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, φιγουράροντας πάντα στις πρώτες θέσεις της γνωστής λίστας του «Forbes»

David Gandy: Στο κρεβάτι με τον «τέλειο» άντρα
Στο φακό του Mariano Vivanco πόζαρε ο όμορφος David Gandy για τις ανάγκες φωτογράφησης του περιοδικού «Vanity Fair» της ισπανικής έκδοσης του Μαϊου.



Ο Gandy γεννήθηκε πριν από 34 χρόνια στο Εσεξ της Βρετανίας και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως, γνωστός για τη συνεργασία του με τους Dolce& Gabbana ως πρωταγωνιστής σε αμέτρητες καμπάνιες τους. Η πρώτη του μάλιστα συνεργασία με τους γνωστούς Ιταλούς σχεδιαστές ήταν το 2006 όταν έγινε το κεντρικό πρόσωπο του οίκου, κάτι που τον έκανε γνωστό σε όλον τον κόσμο.

Κλείσιμο


Το 2012 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ο Gandy ήταν ο μοναδικός άντρας μοντέλο που εμφανίστηκε στο σόου με τους Βρετανούς σχεδιαστές, όπου παρέλασε δίπλα στις Kate Moss, Naomi Campbell, Jourdan Dunn, Lily Donaldson, Georgia May Jagger.



Παράλληλα με το μόντελινγκ ο Gandy αρθρογραφεί και σε διάφορα περιοδικά γράφοντας για μόδα, αυτοκίνητα και lifestyle. Από το Σεπτέμβριο μάλιστα του 2013 ο όμορφος Βρετανός έχει δική του στήλη στην «The Daily Telegraph».



Το περιοδικό «Cosmopolitan» τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άντρα του κόσμου για το 2013. Θεωρείται από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, φιγουράροντας πάντα στις πρώτες θέσεις της γνωστής λίστας του «Forbes».























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης