Jurdan Dunn: Βγάζοντας selfies στην παραλία

Jurdan Dunn: Βγάζοντας selfies στην παραλία

Η 23χρονη εθεάθη σε παραλία φορώντας ένα σορτσάκι και το πάνω μέρος του μαγιό της να ακούει μουσική και να βγάζει selfies από το κινητό της

Jurdan Dunn: Βγάζοντας selfies στην παραλία
Στο Μεξικό βρίσκεται αυτές τις μέρες η Βρετανίδα καλλονή Jurdan Dunn, η οποία υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών Maybelline New York για να πρωταγωνιστήσει στα νέα διαφημιστικά της.



Κλείσιμο
Η 23χρονη εθεάθη σε παραλία φορώντας ένα σορτσάκι και το πάνω μέρος του μαγιό της να ακούει μουσική και να βγάζει selfies από το κινητό της. Η Dunn, η οποία έχει ύψος 1.83, γεννήθηκε στο Λονδίνο και θεωρείται από τα ανερχόμενα μοντέλα διεθνώς.



Η πρώτη της επαφή με την πασαρέλα έγινε τον Ιούλιο του 2007, στα shows των Marc Jacobs και Ralph Lauren. Το 2008 η γνωστή ιστοσελίδα models.com την κατέταξε στα 10 καλύτερα ανερχόμενα μοντέλα.



Το 2012 η Dunn ήταν ένα από τα μοντέλα που παρέλασαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, φορώντας ρούχα Βρετανών σχεδιαστών. Τον Νοέμβριο του 2013 το γνωστό γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar» της απένειμε τον τίτλο «Model Of The Year» στην εκδήλωση Harper's Bazaar Women Of The Year Awards.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης