Cameron Russell: «Καυτό» το φετινό καλοκαίρι

Cameron Russell: «Καυτό» το φετινό καλοκαίρι

Η 26χρονη καλλονή ποζάρει με μαγιό και... καίει αντί να δροσίζει

Cameron Russell: «Καυτό» το φετινό καλοκαίρι
Τα νέα μαγιό του καλοκαιριού της γνωστής εταιρείας Calzedonia φόρεσε η καλλονή Cameron Russell και με θέμα «Golden Sunset» πήρε σέξι πόζες μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Η Cameron Russell γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στη Βοστόνη και είναι μοντέλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ το 2003, σε εφηβική ηλικία, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, και σήμερα ανήκει στο δυναμικό του Elite Model Management. 

Κλείσιμο


Το βιογραφικό της περιλαμβάνει φωτογραφήσεις για editorials μόδας γνωστών περιοδικών, όπως «Numero», «Vogue», «W» και άλλα αλλά και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας. Εχει σπουδάσει οικονομικά και μαθηματικά. Η Russell έχει πει σε συνέντευξή της ότι τα μοντέλα είναι τα πιο ανασφαλή άτομα στον κόσμο: « Αν κάποιος νομίζει ότι το κλειδί στην ευτυχία είναι να μοιάζεις με μοντέλο, δεν έχει παρά να γνωρίσει μερικά μοντέλα. Τα μοντέλα μπορεί να έχουν τους πιο λεπτούς γοφούς, τα πιο λαμπερά μαλλιά και να φοράνε τα πιο ωραία ρούχα αλλά είναι οι πιο ανασφαλείς γυναίκες στον κόσμο. Και αν αυτό δεν βοηθάει λίγο τις άλλες γυναίκες να νιώσουν καλύτερα, δεν ξέρω τι άλλο θα τις βοηθούσε».












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης