Victoria’s Secret: Οι άγγελοι ετοιμάζονται για το σόου

Victoria’s Secret: Οι άγγελοι ετοιμάζονται για το σόου

Η Adriana Lima είναι ο πιο παλιός άγγελος, που περπατάει στο catwalks της εταιρείας για 13 συνεχόμενα χρόνια. Η Miranda Kerr φέτος δεν θα είναι εκεί καθώς η Victoria’s Secret δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της. Το σόου θα μεταδοθεί σε 180 χώρες ενώ τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για να γίνει ξεπέρασαν τα 12 εκατομ. δολάρια

Victoria’s Secret: Οι άγγελοι ετοιμάζονται για το σόου
Λίγες ώρες έμειναν από το μεγάλο σόου της Victoria’s Secret, Victoria’s Secret fashion show, στη Νέα Υόρκη και οι άγγελοι ετοιμάζονται για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι καλλονές Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Jessica Hart, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio και Doutzen Kroes είναι ανάμεσα στα αγγελάκια που θα περπατήσουν στο διάσημο ντεφιλέ ενώ η Candice θα είναι η τυχερή που θα φορέσει το Fantasy bra που κοστίζει 9 εκατομμύρια ευρώ.

Στο σόου θα τραγουδήσουν οι Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World και Neon Jungle, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Rihanna, Justin Bieber και Bruno Mars που τραγούδησαν πέρυσι.

Η Adriana Lima είναι ο πιο παλιός άγγελος, που περπατάει στο catwalks της εταιρείας για 13 συνεχόμενα χρόνια. Η Miranda Kerr φέτος δεν θα είναι εκεί καθώς η Victoria’s Secret δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της. Το σόου θα μεταδοθεί σε 180 χώρες ενώ τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για να γίνει ξεπέρασαν τα 12 εκατομ. δολάρια.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες είναι από την προετοιμασία των αγγέλων για το σόου.























































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης