Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στον Καναδά

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στον Καναδά

Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του -Ο Χάρι ταξίδεψε με νυχτερινή πτήση από το Χίθροου προς το Βανκούβερ για να συναντήσει τη σύζυγο και το παιδί του

Prince_Xarry
Βρετανία τέλος για τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος την άφησε πίσω του και έφυγε για τον Καναδά. Ο Χάρι ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα του ζωή μαζί με τη γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ και τον μονάκριβο γιο τους Άρτσι μετά τον διακανονισμό που έκανε με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Χάρι ταξίδεψε με νυχτερινή πτήση από το Χίθροου προς το Βανκούβερ, με τελικό προορισμό το Vancouver Island εκεί όπου ζευγάρι πέρασε έξι εβδομάδες για τις γιορτές των Χριστουγέννων.



Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ήδη εκεί εδώ και 10 ημέρες, όταν έφυγε από το Λονδίνο. Πριν από την αναχώρησή του, ο Χάρι είχε πάει τη Δευτέρα στη Σύνοδο Βρετανίας- Αφρικής, στο περιθώριο της οποίας είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Όμως, δεν πήγε στο δείπνο προς τιμήν των Αφρικανών ηγετών που μετείχαν στη Σύνοδο, το οποίο έγινε στο Μπάκιγχαμ, καθώς- σύμφωνα με την «Daily Mail»- δεν ήθελε να επισκιάσει τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, που ήταν ο οικοδεσπότης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης