Η Μις Κύπρος στη χώρα του Oh La La

Η Μις Κύπρος στη χώρα του Oh La La

Η Κύπρια TV persona αγαπούσε την τηλεόραση παιδιόθεν. Η τηλεόραση της ανταποδίδει, όπως αποδεικνύει το παρελθόν της στην «Ελληνοφρένεια» μα και το παρόν της στο «Oh La La». Το καλύτερο απ’ όλα; Η αλλοτινή Μις Κύπρος εκτός από κορμί διαθέτει μυαλό και κυρίως χιούμορ 

Η Μις Κύπρος στη χώρα του Oh La La
Η Τζώρτζια Γεωργίου έχει πετύχει ένα σπάνιο – για την ντόπια τουλάχιστον σόου μπιζ – συνδυασμό. Είναι και όμορφη αλλά και αστεία. Όταν της το λέω, χαμογελάει, με ευχαριστεί και παραδέχεται πως όντως πρόκειται για ένα δύσκολο, ζόρικο ταίριασμα. Στην πραγματικότητα το κορίτσι που κέρδισε τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» και συνεχίζει να κάνει το ίδιο ως μέλος της ομάδας του «Oh La La» στον ΣΚΑΪ βαριέται το κλισέ δίπτυχο της σέξι και θελκτικής.



Κλείσιμο
«Αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω το πόσο σέξι και όμορφη μπορεί να είμαι. Προτιμώ να ασχοληθεί κάποιος με στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μου παρά με το επιφανειακό κομμάτι που στο τέλος της μέρας είναι και κάτι που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δεν αποφασίζει κάποιος για το πόσο όμορφος μπορεί να είναι αντιθέτως μπορεί να αποφασίσει για το πόσο ελκυστικός μπορεί να γίνει απλά και μόνο με τη συμπεριφορά του», λέει. Δε θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από ένα πολυμορφικό κορίτσι, από μια γυναίκα που κατάφερε να ξεχωρίσει στο κορεσμένο από «ωραίες» και «μοιραίες» τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα χωρίς να κραυγάζει ή να προκαλεί. 



Αλήθεια, όμως, πώς από την «Ελληνοφρένεια» βρέθηκε στις τάξεις της νέας εκπομπής της Σάσας Σταμάτη; «Νομίζω πως η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν αντίστροφη. Πώς δηλαδή βρέθηκα στην πολιτικοποιημένη Ελληνοφρένεια ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που είχα σκεφτεί πως θα ήθελα να κάνω, παρόλο που μου ταίριαξε στην πορεία. Στην Ελληνοφρένεια είχα ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο να υπηρετήσω ακολουθώντας ένα σενάριο, ενώ στο Ooh la la μπορώ πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου παραθέτοντας τη δική μου γνώμη», εξηγεί. Κι αυτός ο εαυτός που αναδεικνύει κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έχει πλάκα, χιούμορ και μπόλικο αυτοσαρκασμό. Είναι άραγε αυτός ο τρόπος της να αποδομεί το στερεότυπο της ωραίας; «Ποτέ δεν με θεωρούσα ωραία και σέξι, οπότε μάλλον προσπάθησα να γίνω αποδεκτή χρησιμοποιώντας το χιούμορ μου, παρά χρησιμοποιώντας το για να αποδομήσω όλο το άλλο», καταλήγει.



Στην τηλεόραση λέει ότι της αρέσει η επικοινωνία, η αμεσότητα και η επαφή που δημιουργείται με τον κόσμο, ενώ την ενοχλεί η ανασφάλεια, αφού πλέον εκπομπές ξεκινούν και κόβονται μέσα σε μια μέρα. Γι’ αυτό πλέον και η γοητευτική Κύπρια έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της και στο διαδίκτυο, τα social media αλλά και στην αληθινή ζωή. «Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε ένα κανάλι στο Youtube με μια παρέα παιδιών από την Ελληνοφρένεια με χιουμοριστικά βιντεάκια και συνεντεύξεις. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να τον αφιερώνω στους φίλους μου και στην οικογένειά μου».



Ε, όχι και γλάστρα 
Η γοητεία της Τζώρτζια είναι πιστοποιημένη και με τη βούλα διαγωνισμών ομορφιάς. Το 2012 ανακηρύχθηκε Μις Κύπρος ενώ λίγους μήνες αργότερα συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Πώς το αποφάσισε; «Πάντα παρακολουθούσα τα καλλιστεία και είχα σκοπό να συμμετάσχω, με τη διαφορά όμως ότι εγώ δεν είχα πάει απλά για την εμπειρία, είχα πάει με σκοπό να κερδίσω. Όσον αφορά τον παγκόσμιο διαγωνισμό υπήρχαν τόσα ωραία κορίτσια που εκεί συνειδητοποίησα το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα με αποτέλεσμα να το διασκεδάσω χωρίς άγχος». Άραγε εκείνη την εποχή, όταν απλώς περιέφερε το κάλλος της στους διαγωνισμούς, αισθανόταν καθόλου «γλάστρα»; H μόνη στιγμή που ένιωσα «γλάστρα» ήταν την περίοδο που το απαιτούσε ο ρόλος μου στην Ελληνοφρένεια. Εκείνον δηλαδή μιας χαζής, ωραίας κοπέλας που δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση και το πώς φαίνεται». 



Η Τζώρτζια της αληθινής ζωής είναι μάλλον μια γυναίκα με ενδιαφέροντα και σίγουρα με μυαλό. Εκτός από τις επιδόσεις της στα καλλιστεία μπορεί να υπερηφανεύεται και για το πτυχίο Ψυχολογίας της που έχει αποκτήσει. «Ήταν μάλλον μια συνειδητή επιλογή να σπουδάσω Ψυχολογία με βάσει των δεδομένων που είχα μπροστά μου εκείνη την περίοδο. Ωστόσο, πάντα υπήρχε στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Από παιδί ακόμα σκεφτόμουν ότι ήθελα να είμαι στην τηλεόραση». Και το κατάφερε. Χρειάστηκε όμως να αποποιηθεί την κυπριακή ντοπιολαλιά της για να πετύχει στην ελληνική τηλεόραση; «Έκανα προσπάθεια να αποβάλω την κυπριακή προφορά, είναι η αλήθεια, γιατί πάντα στις παρέες με έβαζαν να μιλάω κυπριακά για να γελάνε, πράγμα το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση. Τώρα βέβαια είναι κάτι το οποίο έχω δει ότι αρέσει και τελικά το απολαμβάνω». 



Η Τζώρτζια «χτυπά» ταβάνι

Μιλώντας για την πατρίδα της, αναρωτιέμαι αν της λείπει κάτι από εκεί. «Πέρα από την οικογένεια και τους φίλους μου, νοσταλγώ το χαλούμι και τη σιεφταλιά», λέει γελώντας. Ναι, η Τζώρτζια είναι μια καλλίγραμμη γυναίκα που τρώει. Τρώει πολύ. Τρώει σχεδόν τα πάντα. Πώς στην ευχή καταφέρνει να είναι τόσο κομψή;



«Φτύσε με μη με ματιάσεις. Η αλήθεια είναι ότι όντως έχω αδυναμία στο φαγητό, δεν μπορώ να ζήσω με ένα φύλλο μαρούλι και με την ιδέα μήπως και πάρω ένα γραμμάριο. Ξέρω ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες του να φας λίγο παραπάνω κι αυτό πρέπει να πω ότι δεν με απασχολεί καθόλου». Εκτός από το φαγητό υπάρχει κάτι άλλο που απολαμβάνει σαν μικρή καθημερινή ιεροτελεστία;  «Αυτό που απολαμβάνω πραγματικά με τον εαυτό μου είναι η στιγμή που γυρνάω στο σπίτι, κάθομαι στον καναπέ και κοιτάω το ταβάνι χωρίς να κάνω τίποτα». Όσο για την πρώτη σκέψη της κάθε πρωί που ανοίγει τα μάτια της; «Μα να μην υπάρχει πουθενά ένας άνθρωπος μέσα σ’ αυτό το σπίτι να μου φέρει καφέ;». Μα είναι δυνατόν τέτοιος κορίτσαρος να είναι single; 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης