Η Άννα Γουίντουρ μόνο για την γκαρνταρόμπα της ξοδεύει σχεδόν 200.000 ευρώ το χρόνο

Η Άννα Γουίντουρ μόνο για την γκαρνταρόμπα της ξοδεύει σχεδόν 200.000 ευρώ το χρόνο

Η περιουσία της υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια δολάρια, έχει σπίτια στην Αμερική και στην πατρίδα της, την Αγγλία 

 Η Άννα Γουίντουρ μόνο για την γκαρνταρόμπα της ξοδεύει σχεδόν 200.000 ευρώ το χρόνο
Είναι η «σιδηρά κυρία» της μόδας και όλοι υποκλίνονται μπροστά της. Από υπαλλήλους, μοντέλα, μακιγιέζ, στιλίστες μέχρι και κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Ο λόγος για την πρώτη κυρία της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ η οποία απολαμβάνει μια χλιδάτη ζωή και ένα αξιοζήλευτο life style. 

Η αμοιβή της ξεπερνάει τα 2.000.000 δολάρια το χρόνο. Επιπλέον στις παροχές της συμπεριλαμβάνονται: 200.000 δολάρια για έξοδα γκαρνταρόμπας, λιμουζίνα με σοφέρ, ενώ ταξιδεύει πάντα πρώτη θέση. 

Την ίδια στιγμή, οι διευθύντριες των ανταγωνιστικών περιοδικών μόδας πληρώνονται με 78.000 δολάρια το χρόνο. Η περιουσία της υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια δολάρια, έχει σπίτια στην Αμερική και στην πατρίδα της, την Αγγλία. 

Κλείσιμο
Αν και οι οίκοι μόδας βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν όταν εκείνη εμφανίζεται με κάποιο ρούχο τους, η Γουίντουρ δεν έχει αγαπημένο μόδιστρο, όμως είναι κολλημένη με ένα ζευγάρι nude πέδιλα του Manolo Blahnik, που τα φοράει συνεχώς από το 1994 (όχι φυσικά τα ίδια ). Ο Ισπανός σχεδιαστής προς τιμήν της τα έχει βαφτίσει «AW». Στις στιλιστικές μονομανίες της συμπεριλαμβάνονται το κοντό καρέ κούρεμα (από την εφηβεία ίδιο και απαράλλακτο) αλλά και τα faux κολιέ της. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης