Αurora Marion: Συγκινήθηκα πολύ όταν ήρθε να με δει η Έλενα Ακρίτα

Αurora Marion: Συγκινήθηκα πολύ όταν ήρθε να με δει η Έλενα Ακρίτα

«Με την Έλενα έχουμε επαφή και ανταλλάσσουμε μηνύματα», λέει η κόρη του Κώστα Αρζόγλου για την πρώην σύζυγο του πατέρα της

Αurora Marion: Συγκινήθηκα πολύ όταν ήρθε να με δει η Έλενα Ακρίτα
Η εξωτική Aurora μίλησε στο περιοδικό People για τα δύο της αδέλφια, αλλά και την πρώην σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Αρζόγλου και τις σχέσεις τους σήμερα.

Όταν πήρες το βραβείο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Βρυξελλών, η πρώην σύζυγος του μπαμπά σου, Έλενα Ακρίτα, έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο για σένα στο Facebook. Το είδες;
Όταν το έγραψε η Έλενα, δεν είχα πάρει το βραβείο, είχε απλά ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου. Ήταν πολύ τρυφερό αυτό που έγραψε για μένα και την πήρα τηλέφωνο να την ευχαριστήσω. Με την Έλενα έχουμε επαφή και ανταλλάσσουμε μηνύματα.

Κλείσιμο
Η κριτική της σε αγχώνει;
Την πρώτη φορά που ήρθε να δει την παράσταση στην επίσημη πρεμιέρα αγχώθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα ότι θα ερχόταν και το άκουσα λίγο πριν ξεκινήσουμε. Όταν συναντηθήκαμε λίγο μετά, συγκινήθηκα πολύ.

Έχεις μια μικρότερη αδελφή, τη Μαρία, κι ένα μικρότερο αδερφό, τον Παύλο (σ.σ. από το γάμο με την Έλενα Ακρίτα). Πώς περνάτε και οι τρεις μαζί;
Τον Παύλο δεν τον βλέπω πολύ συχνά γιατί έλειπε για σπουδές στο εξωτερικό, γύρισε για λίγο και τώρα έφυγε πάλι. Η Μαρία μένει με τον μπαμπά μου και τη βλέπω συχνά.

Θυμάμαι τη Μαρία από μικρό κοριτσάκι και είχα την εντύπωση πως θα ασχοληθεί κι αυτή με την υποκριτική.
Θέλει και δεν θέλει να ακολουθήσει τα βήματά μας! Φέτος θα γίνει 18 χρόνων. Της αρέσει η σκηνοθεσία, η φωτογραφία. Κινείται γύρω από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά θα δείξει τι θα αποφασίσει στο τέλος.

Μαζί της έχεις τον κλασικό ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής;

Δεν μου πάει πολύ αυτός ο ρόλος ούτε μου αρέσει. Λειτουργούμε καλύτερα ως φίλες και συζητάμε τα πάντα μεταξύ μας. Μου λέει πράγματα που έζησα κι εγώ στην ηλικία της και σκέφτομαι «αχ, κι εγώ τα ίδια έκανα». Προσπαθώ να την προσεγγίζω φιλικά και να τη συμβουλεύω. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Αν σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση στο Βέλγιο, θα επιστρέψεις εκεί;
Νιώθω πως δεν έχω μόνο μία χώρα, έχω πολλές. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραστάσεις, θα πάω έτσι κι αλλιώς στο Βέλγιο γιατί έχω δύο πρότζεκτ εκεί, δουλειές που είχα κλείσει πριν πάρω το βραβείο. Σήμερα, λίγο πριν βρεθούμε, μου ήρθαν δύο νέες προτάσεις. Και μετά τη βράβευση έχω και πολλά νέα αιτήματα φιλίας στο facebook!

Έχεις σχέση;
Όχι, είμαι μόνη μου.

Θα ήταν εφικτό να έχεις μια σχέση με τόσο συχνές μετακινήσεις;
Τώρα δεν με κρατάει τίποτα και πουθενά. Ελπίζω, όμως, να μη συνεχιστεί αυτό και να βρεθεί ένας σύντροφος συμβατός με μένα. Θα μου ταίριαζε κάποιος που θα ήταν στη δική μου θέση και δεν θα είχε μόνο μία βάση.

Σε δυσκόλεψε η προσαρμογή τον πρώτο καιρό που ήρθες μόνιμα στην Ελλάδα;
Είμαι πιο πολύ Ελληνίδα από ό,τι νόμιζα. Όλα τα συνήθισα αμέσως, σαν να ζούσα πάντα εδώ.

Σε λίγες μέρες πετάς για το Βέλγιο. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν φτάσεις;
Θα δω τη νονά και το νονό μου.

πηγή: people

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης