Survivor: Μπήκαν έξι νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Διπλή νίκη για τους Διάσημους

Survivor: Μπήκαν έξι νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Διπλή νίκη για τους Διάσημους

Από τρεις νέους παίκτες απέκτησαν οι δύο ομάδες, με έναν εξ αυτών να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην κατάκτηση νίκης και επάθλου για τους Διάσημους

Survivor: Μπήκαν έξι νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Διπλή νίκη για τους Διάσημους
Ημέρα Διάσημων η σημερινή στο Survivor, καθώς πήραν όχι μόνο μία, αλλά δύο νίκες που τους χάρισαν τα αναπαυτικά κρεβάτια για την επόμενη εβδομάδα, ένα απολαυστικό πρωινό στο κρεβάτι, αλλά και από μία μερίδα σουτζουκάκια!

Στα σουτζουκάκια μάλιστα βοήθησε και ο Σώζων, ένας εκ των έξι νέων παικτών οι οποίοι συστήθηκαν σήμερα σε συμπαίκτες και κοινό μπαίνοντας στο Survivor και μοιραζόμενοι στις δύο ομάδες.

Έχοντας πάρει τη νίκη στην πρώτη δοκιμασία, οι Διάσημοι κλήθηκαν πρώτοι να επιλέξουν έναν άντρα και δύο γυναίκες από τους νέους. Κατέληξαν στον Σώζων, στην Εύη και στην... Εύη ελπίζοντας ότι θα τους φέρουν νίκες. Ήδη όπως είπαμε ο Σώζων απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.
Κλείσιμο

Από την άλλη πλευρά προστέθηκαν οι Μαρία, ο Πάνος και η Φελίσια, γνωστή από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, την παρουσία της σε διάφορα βιντεοκλίπ Ελλήνων τραγουδιστών, αλλά και την παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο πρωινό του Mega.

Οι έξι παίκτες θα έχουν ασυλία την πρώτη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης