Ορόρα Μαριόν: Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης όταν με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου»

Ορόρα Μαριόν: Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης όταν με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου»

«Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα», είπε η ηθοποιός

Ορόρα Μαριόν: Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης όταν με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου»
Η όμορφη Ορόρα Μαριόν φωτογραφήθηκε για το People και μίλησε για όλα.
Δύο χρόνια τώρα παίζεις στη sold out παράσταση Αύγουστος με τη Θέμιδα Μπαζάκα, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, τη Μαρία Πρωτόπαππα, τη Βίκυ Βολιώτη.

Πήρα το ρόλο το κάστινγκ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και μεγάλη μου τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο σημαντικούς ηθοποιούς. Τους ήξερα όλους από προηγούμενες δουλειές τους και δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα συνεργαστώ μαζί τους. Εκτιμώ όλο αυτό που μου συμβαίνει και περνάω πολύ καλά.

Το γεγονός πως είσαι η κόρη του Αρζόγλου τελικά σου έχει ανοίξει ή σου έχει κλείσει πόρτες;
Κλείσιμο
Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω «δεν είμαι μόνο αυτό», αλλά ντράπηκα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης