Survivor: Αποχαιρέτησε και επιστρέφει Ελλάδα ο Γιάννης Δρυμωνάκος

Survivor: Αποχαιρέτησε και επιστρέφει Ελλάδα ο Γιάννης Δρυμωνάκος

Είχε γλυτώσει τις προηγούμενες φορές που είχε επιλεγεί ως υποψήφιος για αποχώρηση, όμως αυτή τη φορά με αντιπάλους την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Νάσο Παπαργυρόπουλο, η κατάληξη ήταν λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη

Survivor: Αποχαιρέτησε και επιστρέφει Ελλάδα ο Γιάννης Δρυμωνάκος
Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά μέσα στο Survivor και ο παίκτης, ο οποίος κατα γενική ομολογία παρουσίασε την μεγαλύτερη βελτίωση από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είχε γλυτώσει τις προηγούμενες φορές που είχε επιλεγεί ως υποψήφιος για αποχώρηση, όμως αυτή τη φορά με αντιπάλους την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Νάσο Παπαργυρόπουλο, η κατάληξη ήταν λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη.

Έτσι λοιπόν το κοινό αποφάσισε να δώσει τη θετική του ψήφο στους άλλους δύο παίκτες των Διασήμων, οι οποίοι φαίνονται αποδεκατισμένοι πια μετά τις απανωτές αποχωρήσεις.

Κλείσιμο
Ο ίδιος ο Δρυμωνάκος σε ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη πριν την ανακοίνωση των παοτελεσμάτων τόνισε ότι οι πόνοι στη μέση του είναι αφόρητοι και υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα ήθελε να συνεχίσει, ώστε να μην βάλει σε κίνδυνο όλες τις δραστηριότητες τις οποίες κάνει στην Ελλάδα. Τελικά δεν χρειάστηκε να βάλει τον εαυτό του σε μεγαλύτερη δοκιμασία...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης