Η Τζένιφερ Λόπεζ καταγγέλλει: Μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου...

Η Τζένιφερ Λόπεζ καταγγέλλει: Μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου...

«Ένας σκηνοθέτης μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου και να του δείξω το στήθος μου. Με ρωτάς αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα» λέει - Το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρώτες της ταινίες και φοβήθηκε να το καταγγείλει

Η Τζένιφερ Λόπεζ καταγγέλλει: Μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου...
Όπως πολλές άλλες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, έτσι και η Jennifer Lopez έχει μια #MeToo ιστορία για τη δική της σεξουαλική παρενόχληση, τα χρόνια που προσπαθούσε να χτίσει την πολυβραβευμένη της καριέρα. 

Η Λατίνα σταρ σε συνέντευξη της στο Harper's Bazzar, αποφάσισε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε από γνωστό σκηνοθέτη.

«Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες», είπε όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time's Up και συνέχισε αποκαλύπτοντας για πρώτη φόρα: «Ένας σκηνοθέτης μου είπε επιτακτικά  να βγάλω το πουκάμισό μου και να του δείξω το στήθος μου. Με ρωτάς αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα», είπε χαρακτηριστικά. Η Lopez πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρώτες της ταινίες και ότι φοβήθηκε να το καταγγείλει όταν συνέβη. 

Κλείσιμο
«Όταν του αντιμίλησα τρομοκρατήθηκα. Θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στο στήθος μου, και σκεφτόμουν 'Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά'! Ήταν μία από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά γνώριζα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και δεν μπορούσα να μην το αρνηθώ». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ μίλησε ειλικρινά για αυτό το θέμα. Τον Ιανουάριο όταν βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο- μετά τον τυφώνα Μαρία- ένα ταξίδι που συνέπεσε με τις χρυσές σφαίρες, στην ομιλία της και έχοντας δίπλα τον σύντροφό της Alex Rodriguez, δήλωσε ότι παρόλο που ήταν μακριά από το Χόλιγουντ την εποχή που έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις το κίνημα του Time's Up, η ίδια το στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

«Πολλές γυναίκες με το #TimesUp υποστηρίζουν την ισότητα. Σήμερα στέκομαι εδώ φορώντας μαύρα για να κάνω το ίδιο», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε ανεβάσει το χαρακτηριστικό βίντεο στο instagram. 

Δείτε το βίντεο:


Δείτε παρακάτω την καταπληκτική φωτογράφιση που έκανε για το διάσημο περιοδικό: 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης