Πέτρα Κόλινς: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν Θερού

Πέτρα Κόλινς: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν Θερού

Φαίνεται πως ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον βρήκε πολύ σύντομα άλλη αγκαλιά

Πέτρα Κόλινς: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν Θερού
Και το όνομα αυτής Πέτρα Κόλινς. Και αν δεν σας λέει κάτι το όνομά της τώρα θα σας πει σύντομα καθώς όπως φαίνεται η 26χρονη καλλιτέχνιδα και φωτογράφος είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν Θερού.

Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του με την Τζένιφερ Άνιστον και ο 46χρονος ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε άλλη αγκαλιά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και του περιοδικού «Star» ο Τζάστιν όχι μόνο βγαίνει μαζί ραντεβού είναι και κολλημένος και έχει εμμονή μαζί της.

Κλείσιμο


Τον περασμένο μήνα μάλιστα ο ηθοποιός έκανε tag σε μία από τις φωτογραφίες του στο Instagram, λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός του με την Άνιστον. Οι δυο τους ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο φορώντας μπλουζάκια του σχεδιαστή φίλου τους Άνταμ Σέλμαν. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η τραγουδίστρια Σελένα Γκομέζ, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την Πέτρα, φαίνεται πως σταμάτησε πλέον να ακολουθεί τη φωτογράφο στο Instagram.

 
Οι δυο τους ήταν πολύ καλές φίλες από τότε που η Σελένα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Wonderland τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Πέτρα επίσης σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ της Σελένα για το τραγούδι «Fetish» πέρυσι.
Μπορεί να θεωρείται τυχαίο γεγονός, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η 25χρονη τραγουδίστρια είναι καλή φίλη και με την Τζένιφερ Άνιστον εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης