Survivor: Αποχώρησε η Ξένια

Survivor: Αποχώρησε η Ξένια

Το κοινό έδωσε ψήφο... εμπιστοσύνης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Γιάννη Τσίλη, επιλέγοντας να είναι η γνωστή τραγουδίστρια εκείνη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα

Survivor: Αποχώρησε η Ξένια
«Αντίο» στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είπε η Ξένια των REC μετά τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψιφοφορίας.

Το κοινό έδωσε ψήφο... εμπιστοσύνης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Γιάννη Τσίλη, επιλέγοντας να είναι η γνωστή τραγουδίστρια εκείνη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η αποχώρησή της πάντως έγινε εν μέσω νέας κόντρας στο στρατόπεδο των Διάσημων, με την Κατερίνα να προσπαθεί να υπερασπιστεί την απόφασή της να βάλει προτεινόμενο τον Τσίλη και τους άντρες να μην συμφωνούν. Η κόντρα γενικεύτηκε αρκετά γρήγορα και οι παίκτες άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες, δείχνοντας ότι τελικά το περιβόητο καλό κλίμα στην παραλία τους ήταν επιφανειακό... 

Κλείσιμο
Πριν την αποχώρηση Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού. Το αγώνισμα ήταν κανονικό ντέρμπι, με τους Μαχητές να παίρνουν στο τέλος τη νίκη με 10-9.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης