Η Ελένη Γερασιμίδου μιλά για τον θάνατο του αδερφού της: «Ήταν μεγάλες οι βλάβες, δεν θα είχε ζωή κανονική»

«Ο Γιώργος δεν ήταν καλά, είχαν πρηστεί τα πόδια του, έπρεπε να είχε πάει στο γιατρό και ίσως να μην είχαμε αυτή την κατάληξη», είπε η ηθοποιός 

Για τον θάνατο του αδερφού της Γιώργου Γερασιμίδη και τις τελευταίες του στιγμές μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της. Ο Γιώργος Γερασιμίδης ήταν συνθέτης, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας του στον χώρο είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βαγγέλη Γερμανό και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. 

«Έχασα ξαφνικά τον αδερφό μου, μεγάλος πόνος, μεγάλη απώλεια… Έχω μείνει η τελευταία από το Γερασιμέικο» είπε στο Πρω1νό του Ant1 και αποκάλυψε ότι αν είχε πάει στον γιατρό ο αδερφός της, ίσως να μην έχανε τη ζωή του. 

«Ο Γιώργος δεν ήταν καλά, είχαν πρηστεί τα πόδια του, έπρεπε να είχε πάει στο γιατρό και ίσως να μην είχαμε αυτή την κατάληξη… Μάλλον είναι καλύτερα που “έφυγε”, γιατί δε θα είχε καλή ζωή! Ήταν μεγάλες οι βλάβες που υπέστη, δεν θα είχε ζωή κανονική. Έπαθε ανακοπή, έμφραγμα, πνευμονικό οίδημα όλα μαζί».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τόσο ο Γιώργος όσο και η αδερφή της Νατάσα Γερασιμίδου πέθαναν σε μέρα που εκείνη είχε ρεπό από το θέατρο!


Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr