Mαρία Σαμαρίνου: Έφυγα οικειολεθώς για να προστατέψω την καριέρα μου

H ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από το ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαρία Σαμαρίνου χθες αποχώρησε από το Survivor και σήμερα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται ακόμη εξήγησε αναλυτικά τι την οδήγησε στην απόφαση να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Η πρωταθλήττρια του αλπικού σκι έγραψε χαρακτηριστικά: 
«Είναι πραγματικά συγκινητικό να διαβάζω τόσο όμορφα μηνύματα και θέλω από καρδιάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την πορεία μου στο SURVIVOR. Δυστυχώς βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την οικειοθελή αποχώρηση μου από το παιχνίδι με βασικό λόγο το ότι θέλω να προστατεύσω την καριέρα μου στον πρωταθλητισμό και στο αλπικό σκι όντας ενεργή αθλήτρια. Η μυική ατονία που ένιωθα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της πείνας γινόταν όλο και μεγαλύτερη καθώς και η φυσική κατάσταση που έχτισα όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και θυσίες ένιωσα ότι εξασθενεί. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου που με σημάδεψε και που μου έμαθε πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου σε αυτό και ευχαριστώ την ΟΜΑΔΑΡΑ μου, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους μου που βρέθηκαν εκεί μαζί μου, μου έδωσαν μαθήματα ζωής και θα είναι πάντα στην καρδιά μου…Υγεία και δύναμη σε όλους!!! #survivor2018 #survivorgr».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr