Χάνουμε... και στο Survivor: Τούρκοι και Ρουμάνοι κέρδισαν τους Έλληνες στο «τουρνουά»

Χάνουμε... και στο Survivor: Τούρκοι και Ρουμάνοι κέρδισαν τους Έλληνες στο «τουρνουά»

Αγώνες δίχως... έλεος για παστέλια και αβγά και στο βάθος ήττες στα διεθνή τουρνουά - Γκρίνια και παράπονα φέρνει η πείνα ειδικά στους Μαχητές - Κρατούν ακόμα οι Διάσημοι, που φαίνονται πιο ψύχραιμοι

Χάνουμε... και στο Survivor: Τούρκοι και Ρουμάνοι κέρδισαν τους Έλληνες στο «τουρνουά»
SURVIVOR 
Χάσαμε τα’ αυγά και τα παστέλια…

Αυγά για τους Μαχητές και παστέλια για τους Διάσημους είχε το χθεσινό μενού του ριάλιτι σε ένα κουραστικό και με υπερβολική δόση αγωνισμάτων επεισόδιο στο οποίο η ελληνική ομάδα έχασε από την τούρκικη και την ρουμάνικη 


Κλείσιμο
Αν το χθεσινό επεισόδιο είχε τίτλο κάλλιστα αυτός θα μπορούσε να ήταν «Πιλάφι». Μέσα σε έναν μαραθώνιο ο οποίος λογικά επιστρατεύθηκε προκειμένου να «χτυπήσει» το ανταγωνιστικό «Ράδιο Αρβύλα» που επέστρεψε στο ΑΝΤ1 βαρεθήκαμε να βλέπουμε αγωνίσματα. Για όνομα Θεού, μεσιέ Ατζούν. Από τη μία τα best of των γυναικών με τα αυγά, από την άλλη ο αγώνας με έπαθλο τα παστέλια και στο τέλος εκεί που γείραμε πια στον καναπέ εμφανίστηκαν Τούρκοι και Ρουμάνοι και δώσ’ του πάλι γούρνες και μπαλάκια. Τι είναι τούτο φέτος, τηλεθεατάρες. Φέρτε πίσω τον μάνατζερ ράγκμπι να βάλει μία τάξη, βάλτε ξανά τον Ντάνο να χαρεί το ματάκι μας, ας επιστρέψει ο Τσανγκ να να δούμε τι σημαίνει «βγάζω στον ντάκο όποιον δε θέλω και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου». 

Κι όλα αυτά για να ζούμε τα ίδια και τα ίδια. Μόλις έχασαν κανά δυο έπαθλα οι Μαχητές άρχισε να παίζει ο ύμνος του Πασχάλη του Τερζή στην παραλία, «Επιστροφές – καταστροφές». Γιατί από τα «Εμείς είμαστε και είμαστε μία γροθιά μια ομάδα» περάσαμε στην επιστροφή της γκρίνιας και της φαγωμάρας, της γλωσσοφαγιάς και του κουτσομπολιού, των πισώπλατων σχολίων και της μπηχτής on camera. Με τις υγείες σας, Θοδωρή και Νικόλα. 

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τα περισσότερα βελάκια χθες ήταν η Μελίνα η οποία όπως φρόντισαν να αποκαλύψουν και οι συμπαίκτες της, πάει βρίσκει φαγητό, τσιμπάει κανα δυο καρύδες από την ζούγκλα στρώνει τραπέζι και βάζει ένα δίσκο να παίζει. Αυτό δεν άρεσε αλλά επειδή η ίντριγκα είναι στο αίμα τους αντί να την πιάσουν και να της το πουν προτίμησαν και πάλι τα σου ξου μου σου του. Γνωστή ριάλιτι μέθοδος η οποία εκτός από τηλεθέαση φέρνει και «κλίμα». Αρχηγός ο Θοδωρής ο οποίος από τη μία εμφανίζεται ειρηνοποιός κι από την άλλη ταραχοποιός. Πού θα πάει, κάπου θα καταλήξει. Μόνο να σκεφτεί ότι εμείς βλέπουμε και τις δύο πλευρές οπότε κάπου θα πρέπει να κατασταλάξει. Από κοντά και η Βιργινία η οποία έχει πάρει τα πάνω της αγωνιστικά και φυσικά κεντρικό ρόλο γενικά στην κουβέντα έχει η Ροδάνθη η οποία λίγο πριν ανεβάσει η παραγωγή Amber Alert, αφού έχει χαθεί από τα πλάνα εδώ και αρκετό διάστημα εμφανίστηκε μόνο και μόνο για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.  







Η εκδίκηση της ξανθιάς
Ο πρώτος αγώνας ήταν ο «Best of γυναικών» ο οποίος με βάση το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάλλιστα νε μετονομαστεί σε «Best of Ξανθών» αφού η Βιργινία και η Ντάρια συνέτριψαν με πέντε μηδέν στον στίβο μάχης το δίδυμο Φαρμάκη – Σαμαρίνου κερδίζοντας τα αυγά που ήταν και το πολυπόθητο έπαθλο και αποδεικνύοντας πως το ύψος μετράει τελικά, καθώς τις βοήθησε ιδιαίτερα στον στόχο που για μία ακόμη φορά ήταν το καταλυτικό σημείο της αγωνιστικής διαδικασίας. Οι Μαχητές επέστρεψαν στην παραλία και απήλαυσαν τα αυγουλάκια τους και κάπως έτσι κόπασε λίγο και η μουρμούρα αφού ήρθε το αυγό και στάνιαρε κάπως το στομάχι.Την ίδια ώρα στους Διάσημους επικρατούσε συγκρατημένη αισιοδοξία για το επόμενο αγώνισμα καθώς στην ομάδα υπάρχει και ο σούπερ ντούπερ γουάου Νάσος ο οποίος κοιτάζοντας την κάμερα στήριξε τις γυναίκες συμπαίκτριές του παρά την ήττα τους μιλώντας με σεβασμό και κατανόηση για την ήττα τους. Τζέντλεμαν ο «Παπασίλβερ»





Όλα για τα παστέλια
Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον στίβο μάχης για το πολυπόθητο δεύτερο έπαθλο φαγητού της βραδιάς το οποίο ήταν παστελάκι. Τσίλης εναντίον Χάρη για το πρώτο 1 – 0 και ακολουθεί το ζευγάρι Μαρία Μελίνα για να γίνει το 2 – 0. Για μία ακόμη φορά η διαδρομή ελάχιστη σημασία έχει καθώς όλα κρίνονται στον στόχο. Ακολουθούν Ηλίας και Δρυμωνάκος και το σκορ γίνεται 2 -1 . 

Η Ολγα και η Ντάρια μπαίνουν στον στίβο μάχης και το σκορ γίνεται 3 – 1 ενώ ο Μουρούτσος θα κάνει το 4 -1. Δαλάκα εναντίον Βιργινίας και πλέον το 5 – 1 είναι γεγονός. Νάτος ο Κρητίκαρος και το 5 – 2, Ηλίας και Τσίλης για το 5 – 3, Ολγα και Μελίνα για το 5 – 4 και φτάνουμε στην ισοπαλία και το 5 – 5 με Μουρούτσο και Τσεπάνη. Δαλάκα εναντίον Ντάριας και 6 – 5 το σκορ. Η ώρα του Στελάρα με τον Αγόρου και πλέον το 6 – 6 είναι γεγονός. Ακολουθούν Βιργινία και Μαρία για το 7 -6, Δρυμωνάκος και Χάρης για το 8 – 6, μειώνουν Τσεπάνης και Τσίλης σε 8 – 7 και όλα 8 με Σαμαρίνου.







Στέλιος και Ηλίας θα κάνουν το σκορ 9 – 8 και Δαλάκα με Μελίνα ισοφαρίζουν για να έρθουν δύο ζευγάρια για το τελικό σκορ.





Μουρούτσος και Δαλάκα για τους Διάσημους και Μελίνα και Ηλίας για τους Μαχητές. Η Δαλάκα δεν φτάνει πρώτη αλλά ο Μιχάλης θα βρει τον στόχο και θα κάνει το 10 – 9. Αυτό που ακολουθεί δεν το έχουμε ματαδεί για να είμαστε ειλικρινείς καθώς ο Μουρούτσος έπαθε «Μάικλ Τζάκσον» και αρχίζει να χορεύει κάνοντας τα σαγόνια Μαχητών και τηλεθεατών να φτάσουν ως τα πατώματα με την υπερβολή. Κανονικό «Thriller» ήταν αυτό που βλέπαμε με την Δαλάκα η οποία όταν πανηγυρίζουν οι άλλοι τους περνάει «γενεές δεκατέσσερις» αλλά εκείνη το «Billy Jean» προσπάθησε να το χορέψει, άσχετα αν της βγήκε σε «La Isla Bonita»… Το κλου της στιγμής φυσικά δεν ήταν άλλο από την κίνηση του Μουρούτσου να την κατεβάσει από την πίστα προκειμένου να χορέψει μόνος του, αλλά η Δαλάκα είναι να μην δει βάθρο, θα ανέβει με τον γερανό αν χρειαστεί.

Και μπορεί να λέγαμε για τον Νικόλα μέχρι τώρα ότι μας έχει κουράσει με το «Εμείς είμαστε» αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω. Δεν μας έφτανε το χορευτικό το οποίο μας έστειλε κατά «Ράδιο Αρβύλα» πλευρά με ελαφρά πηδηματάκια είχαμε και συνθήματα του τύπου «Μπορούμε να το κάνουμε» και άλλα παρόμοια και γραφικά. Τι θα ζήσουμε ακόμη. Βάλτε μέσα τον Βασσάλο και τον Μπο, Ατζούν και ΣΙΑ.

Η επιστροφή των Μαχητών στην παραλία τους βρίσκει και πάλι με μίρλα για την μεταξύ τους σχέση όπου ο Αγόρου επιστρέφει στην τακτική της μπηχτής για τον Ηλία, ο Θοδωρής για τον Ηλία και τη Μελίνα και κάπως έτσι το εργάκι συνεχίζεται.


Ελλάς – Τουρκία – Ρουμανία, ποια συμμαχία;
Ακολούθησε η μεγάλη απογοήτευση. Αφού έχουμε παρακολουθήσει 23 ολόκληρες αναμετρήσεις ήρθε η νυχτερινή σφαλιάρα η οποία είχε για μενού αναμέτρηση των δύο καλύτερων παικτών από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία με έπαθλο τη συνάντηση των νικητών με την οικογένειά τους. Τι ήταν αυτό που είδαμε; Τι πλήξη και τι αστοχία; Γιατί ο θείος Ατζούν πιστεύει ότι στη 1 η ώρα τα μαύρα μεσάνυχτα θέλουμε να δούμε όλο αυτό; Η Δαλάκα και ο Ηλίας ως καλύτεροι παίκτες δεν τα κατάφεραν και έχασαν παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν αμφότεροι. 





Φυσικά αν η παραγωγή ήθελε να έχει θέαμα όλο τούτο που μας σέρβιρε νυχτιάτικα θα έβαζε τον Αγόρου και τον Ντίναρο να αγωνιστούν. Ο μεν πρώτος θα κατέβαινε ως λοκατζής και θα σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του ενώ ο Ντίναρος θα τις έβγαζε νοκ άουτ πιάνοντας τους κουβέντα για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό που απογοήτευσε χθες το βράδυ δεν ήταν το αποτέλεσμα. Ποιος ενδιαφέρεται για όλο ατό; Αυτό που κούρασε ήταν το overdose αγωνισμάτων το οποίο πλέον ξεπερνά την υπερβολή. Το φετινό ριάλιτι δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Η πιτσιρικαρία δεν ταυτίζεται με τους παίκτες, ευτυχώς στα σχολεία πλέον επικρατεί ηρεμία, στις παραλίες επικρατεί πλήξη. Βάλτε νέους παίκτες μπας και σωθεί η παρτίδα γιατί νυστάξαμε…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης