Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει: Στην εγκυμοσύνη πήρα 16 κιλά, είμαι λίγο λαίμαργη

Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει: Στην εγκυμοσύνη πήρα 16 κιλά, είμαι λίγο λαίμαργη

Η δημοσιογράφος μίλησε για τη δουλειά της, την πίεση που δέχτηκε να γίνει γιατρός, τον άνδρα της ζωής της, το μωρό της, το ενδέχομενο του δεύτερου παιδιού και πολλά άλλα

Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει: Στην εγκυμοσύνη πήρα 16 κιλά, είμαι λίγο λαίμαργη
Μια πολύ σπάνια προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΙ μίλησε για το πόσο δύσκολο της ήταν στην αρχή να μπει στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας από τόσο μικρή ηλικία, για την πίεση που δέχτηκε από τον πατέρα της να γίνει γιατρός, για τον άνδρα της ζωής της Κώστα Μπακογιάννη, για το πόσο χαζομαμά είναι αλλά και για τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και παλεύει να τα χάσει. 

Σε μια από τις σπάνια δημόσιες εξομολογήσεις της είπε για τον άνδρα της αλλά και για το γεγονός ότι δεν βλέπονται πολύ:

«Είμαστε μία μεγάλη, πολύπλοκη, κανονική οικογένεια. Όμως οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε συνθήκες μιας κανονικής οικογένειας μέσα στην όλη αυτήν πολυπλοκότητα. Κι εγώ και ο Κώστας είμαστε υπέρ της άποψης ότι ένας είναι ο νόμος, ο νόμος της αγάπης. Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά και πολύ ήρεμα τις ημέρες και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο. Ο Κώστας δεν ζει στην Αθήνα, η βάση του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα. Πολλά Σαββατοκύριακα λείπει. Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Και τελικά όταν γέννησα δεν ήταν ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Είσαι πολύ ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Στενοχωρήθηκα… Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Δείτε την συνέντευξή της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης