Η Άνιστον σιχαινόταν το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη και πάντα κοιμόταν στον ξενώνα

Η Άνιστον σιχαινόταν το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη και πάντα κοιμόταν στον ξενώνα

Ο σύζυγός της την πίεζε να μένει εκεί και εκείνη αντιδρούσε – Οι τριγμοί στο γάμο τους είχαν αρχίσει πολλούς μήνες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Η Άνιστον σιχαινόταν το σπίτι του Θερού στη Νέα Υόρκη και πάντα κοιμόταν στον ξενώνα
Το σίριαλ Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τα ξένα ΜΜΕ. Η είδηση ότι η Άνιστον δεν ήθελε να μένει στο σπίτι του άνδρα της στη Νέα Υόρκη ήταν από τις πρώτες αιτίες που τους οδήγησαν στο χωρισμό. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία από το TMZ η Άνιστον όχι μόνο δεν ήθελε να μένει στο «ταπεινό» διαμέρισμα του Τζάστιν αλλά το σιχαινόταν.   

Ο γείτονας του Θερού που ακούει στο όνομα Norman Resnicow αποκάλυψε στον σκανδαλοθηρικό ιστότοπο ότι το ζευγάρι συχνά πυκνά χώριζε τα τσανάκια του εξαιτίας της άρνησης της ηθοποιού να μείνει εκεί.

Κλείσιμο


«Η Τζένιφερ προτιμούσε να μένει στην αξίας 21 εκατ. δολ. επαυλή της στο Bel Air του Λος Άντζελες. Οταν ερχόταν εδώ στη Νέα Υόκρη εκείνη κοιμόταν στον ξενώνα. Αυτό το διαμέρισμα το σιχαινόταν όσο και αν ο Θερού την πίεζε να μένει εκεί».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω γείτονας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Θερού γιατί τον κατηγορεί ότι από το διαμέρισμά του πέφτουν νερά και έχουν προκαλέσει μούχλα στο δικό του.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι σχεδόν από την αρχή του γάμου τους έμενε σε χωριστά δωμάτια. Μάλιστα η Τζεν πάντα κοιμόταν στον ξενώνα. Οσον αφορά την τεράστια έπαυλη της ηθοποιού στο Λος Αντζελες την είχαν χωρίσει προ πολλού και όχι τώρα που χώρισαν. 



Πηγή στο US Weekly αναφέρει: «Όταν ο Τζάστιν πήγαινε στο Λ.Α για να μείνει με τη γυναίκα του τον περισσότερο χρόνο του τον περνούσε στη μανσιόν. Εκεί άκουγε ανενόχλητος τη μουσική του. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες του γάμου τους κοιμόταν και αυτός σε έναν από τους ξενώνες».



Οι κακές γλώσσες λένε πώς το πού θα έμεναν καθόρισε και το γάμο τους καθώς η Τζεν προτιμούσε το Λος Άντζελες και ο Τζάστιν τη Νέα Υόρκη.

Οι δικηγόροι τους λένε ότι από την αρχή της σχέσης τους τα ακίνητά τους ήταν χωρισμένα και ποτέ δεν θα τεθεί θέμα με την ακίνητη περιουσία του ζευγαριού. Στα μάτια του νόμου ότι έχει αποκτηθεί μετά το γάμο μοιράζεται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης