Brit Awards: Ράγισε καρδιές ο Λίαμ Γκάλαχερ με το «Live Forever» για τα θύματα του Μάντσεστερ

Brit Awards: Ράγισε καρδιές ο Λίαμ Γκάλαχερ με το «Live Forever» για τα θύματα του Μάντσεστερ

Ο πρώην frontman των Oasis ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος «Live Forever», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, αλλά και όσους παρακολουθούσαν από τους δέκτες τους

Brit Awards: Ράγισε καρδιές ο Λίαμ Γκάλαχερ με το «Live Forever» για τα θύματα του Μάντσεστερ
Μία συγκλονιστική στιγμή έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην O2 Arena του Λονδίνου, όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή των φετινών βρετανικών μουσικών βραβείων Brit Awards. 

Στη σκηνή ανεβαίνει το πρώην μέλος των Take That, Γκάρι Μπάρλοου. «Ο φόβος δεν θα μας διχάσει ποτέ», είναι τα λόγια του, δίνοντας τη σκυτάλη στον Λίαμ Γκάλαχερ, ο οποίος απέτισε έναν συγκλονιστικό φόρο τιμής στα 22 θύματα του Manchester Arena, κατά τη διάρκεια συναυλίας της Ariana Grande στις 22 Μαΐου 2017. 

Ο πρώην frontman των Oasis ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος «Live Forever», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, αλλά και όσους παρακολουθούσαν τα βραβεία από τους δέκτες τους. 

Κλείσιμο

Ο Γκάλαχερ επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή για να αντικαταστήσει την Ariana Grande, της οποίας οι γιατροί απαγόρευσαν να πετάξει λόγω προβλήματος υγείας. 

Συμφώνησε να πάρει τη θέση της, ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προς τιμήν εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στη «ματωμένη συναυλία»

Την ώρα που τραγουδούσε στο video wall δέσποζαν φωτογραφίες των 22 θυμάτων. Στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μήνυμα που αφιέρωνε την τελετή σε εκείνους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης