Έξαλλη η Τζένιφερ Λόρενς με τα σχόλια για το φόρεμά της: Σιγά μην έβαζα παλτό να το κρύψω!

Έξαλλη η Τζένιφερ Λόρενς με τα σχόλια για το φόρεμά της: Σιγά μην έβαζα παλτό να το κρύψω!

Εμφανίστηκε χωρίς πανωφόρι προκαλώντας σχόλια σε σχέση με το ότι οι άντρες που φωτογραφήθηκαν δίπλα της ήταν όλοι ντυμένοι βαριά κι εκείνη δεν φορούσε παρά μόνο το επίμαχο φόρεμα

Έξαλλη η Τζένιφερ Λόρενς με τα σχόλια για το φόρεμά της: Σιγά μην έβαζα παλτό να το κρύψω!
Έξαλλη έγινε η Τζένιφερ Λόρενς με τα σχόλια που ακολούθησαν φωτογραφίες της από την περιοδεία προώθησης της νέας της ταινίας. Η πρωταγωνίστρια του Red Sparrow εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι, μαύρο φόρεμα του Versace
με την πλάτη έξω, βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι, χωρίς πανωφόρι. Δεν ήταν η πρώτη φορά φυσικά που είδαμε μια σταρ να αψηφά τις καιρικές συνθήκες και να εμφανίζεται με παρόμοιο τρόπο, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που «ξένισε» πολλούς και το σχολίασαν, ήταν το γεγονός πως μαζί με την Λόρενς φωτογραφήθηκαν και κάποιοι άντρες συνάδελφοι και συνεργάτες της - οι οποίοι όλοι φορούσαν παλτό!

Τα σχόλια στο διαδίκτυο δεν άργησαν να έρθουν και ήταν όλα του στυλ «η γυναίκα πρέπει να κρυώνει και να εμφανίζεται σχεδόν γυμνή, ενώ οι σεξιστές άντρες δίπλα της φορούν παλτό και είναι κουλ»... Ζούμε εξάλλου στον καιρό των αποκαλύψεων σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης σε όλο το φάσμα του χώρου του θεάματος, του «Time's Up» και του «Me too».

Κλείσιμο


Όμως η Λόρενς έχει αποδείξει πως δεν εντάσσεται σε καλούπια και είναι το λιγότερο... αντισυμβατική. Όταν αντιλήφθηκε λοιπόν όλο τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει «υπερασπίζοντάς την» ως αδύναμη γυναίκα που αναγκάστηκε να υπομείνει το κρύο, ξέσπασε προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, «ξεπεράστε το, ήταν επιλογή μου, σιγά μην έκρυβα αυτό το φόρεμα κάτω από παλτό»! 

«Γουάου. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω με όλο αυτό το "Η Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα μέσα στο κρύο". Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι και εξαιρετικά προσβεβλημένη. Αυτό το φόρεμα του Versace ήταν υπέροχο, νομίζετε ότι θα το κάλυπτα με ένα παλτό και ένα φουλάρι; Έμεινα έξω για πέντε λεπτά. Θα έβγαινα και στο χιόνι γι' αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου», έγραψε εξοργισμένη στην σελίδα της στο facebook, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης