«Δεν μας δόθηκε χρόνος να αντιδράσουμε!», λέει η εταιρεία της Αρετής Κετιμέ

«Δεν μας δόθηκε χρόνος να αντιδράσουμε!», λέει η εταιρεία της Αρετής Κετιμέ

Η δισκογραφική εταιρία της Αρετής Κετιμέ, η «Spicy», θέλησε να πάρει θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και την ακύρωση της τραγουδίστριας από την Eurovision 2018

«Δεν μας δόθηκε χρόνος να αντιδράσουμε!», λέει η εταιρεία της Αρετής Κετιμέ
Η δισκογραφική εταιρία της Αρετής Κετιμέ, η «Spicy», θέλησε να πάρει θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και την ακύρωση της τραγουδίστριας από την Eurovision 2018. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

«Τον Οκτώβριο του 2017 η εταιρία μας έστειλε στην ΕΡΤ την πρόταση μας για τον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι  «Μην ξεχνάς τον ήλιο» / «Don’t forget the sun» σε μουσική και στίχους του κου Δημήτρη Καρρά και με ερμηνεύτρια την κα Αρετή Κετιμέ. 

Στις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κο Βασίλη Κωστόπουλο και τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας κο Παναγιώτη Τσολιά όπου και ενημερωθήκαμε επισήμως για την πρόκριση του τραγουδιού μας.  Επίσης παραλάβαμε το non paper με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή μας στον ελληνικό τελικό, το οποίο και αποδεχτήκαμε εγγράφως.

Δύο μήνες μετά, στη συνάντηση που είχαμε την 1 Φεβρουαρίου 2018 με τους κ.κ. Κωστόπουλο Τσολιά καθώς και με μέλη της οργανωτικής επιτροπής και εκπροσώπους των δισκογραφικών εταιριών,  ενημερωνόμαστε για τις τελικές οικονομικές προϋποθέσεις της ΕΡΤ, που αφορούσαν ποινική ρήτρα 90.000€ και 90.000€ εγγυητική.
Κλείσιμο

Έτσι ξεκίνησε μια διαπραγμάτευση, για να μας αποσταλεί η τελική μορφή του συμφωνητικού στις 12 Φεβρουαρίου με ποινική ρήτρα 70.000€ και εγγυητική 20.000€ με τελεσίγραφο να υπογραφεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Ζητήσαμε γραπτώς από τη διοίκηση της ΕΡΤ παράταση μέχρι την Τρίτη  20/2 καθώς στις 12/2 που λάβαμε την επιστολή και σε επικοινωνία με την τράπεζα, ο ελάχιστος χρόνος για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής είναι 7 εργάσιμες μέρες.

Πηγή: Peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης