Αναζητούν λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό

Αναζητούν λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό

Η 25χρονη φίλη του και οδηγός κατέθεσε ότι της έκλεισε το δρόμο - Τρία σοβαρά κατάγματα, σε λεκάνη, μηρό και χέρι, που υπέστη ο τραγουδιστής ανησυχούν τους γιατρούς - Τις επόμενες ώρες αποφασίζουν για χειρουργείο - «Αφού ζω, όλα καλά», λέει ο ίδιος

Αναζητούν λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό
Την εμπλοκή ενός δεύτερου, βαρέως τύπου, οχήματος στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού
και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει η Τροχαία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ένα λευκό φορτηγό φέρεται να της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. 

Κλείσιμο
Ήδη οι αστυνομικοί της τροχαίας του Ελληνικού εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα προκειμένου να εντοπίσουν τις πινακίδες του λευκού φορτηγού που όπως τους είπε η 25χρονη, εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα του γνωστού τραγουδιστή και της ίδιας. 

Πρώτη απεγκλωβίστηκε η οδηγός η οποία είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τους θαυμαστές, αλλά και τους φίλους του με μία ανάρτησή του στο Instagram. Ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία του επί σκηνής, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα: «Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...». 



«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», ήταν και η φράση που είπε ο Ηλίας Βρεττός στο μάνατζέρ του Λουκά Καραγιάννη για το τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. «Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε,  η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία - η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα» πρόσθεσε και ανέφερε ότι το πιο σοβαρό από τα τραύματα, όπως είπαν οι γιατροί, είναι αυτό στη λεκάνη.


Τρία σοβαρά κατάγματα για τον Ηλία Βρεττό
Ακινητοποιημένος, με τρία σοβαρά κατάγματα στα άκρα, έντονους πόνους αλλά με τεράστια ευγνωμοσύνη για την... καλή έκβαση του τροχαίου ατυχήματος που τον οδήγησε στο νοσοκομείο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας συμπλήρωσε το πρώτο 24ωρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. 

Εχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, ο πολυτραυματίας καλλιτέχνης βρίσκεται στο δωμάτιο 307 της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου και αναμένει τις τελικές αποφάσεις των γιατρών σχετικά με την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που διαγνώστηκαν στο κάτω και το άνω άκρο. 

Στα επείγοντα του εφημερεύοντος χθες Γενικου Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας "Αγιος Παντελεήμων" σήμανε συναγερμός όταν αφίχθη ασθενοφόρο με δύο τραυματίες από τροχαίο - όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογο περιστατικό. Ήταν λίγο μετά τις έντεκα το πρωί όταν οι γιατροί κλήθηκαν να περιθάλψουν μια κοπέλα και ένα νέο άνδρα, οδηγό και συνοδηγό αντιστοίχως σε αυτοκίνητο που είχε καρφωθεί σε ένα δέντρο στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών -που ευτυχώς για τους τραυματίες και για την κατάσταση της υγείας τους δεν άλλαξαν ουσιωδώς με την πάροδο των ωρών- ήταν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έφερε πολλαπλά σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, η δε οδηγός του αυτοκινήτου κυρία Σοφία Φυρού είχε ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, θλάσεις στα πλευρά και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. 

Συγκεκριμένα, το κάταγμα κοτύλης (στην περιοχή του ισχίου και της λεκάνης) που αποτυπώθηκε στις απεικονιστικές εξετάσεις σε συνδυασμό με το κάταγμα του μηριαίου οστού ενεργοποίησαν αμέσως τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου. Σε τέτοιου είδους σοβαρές σκελετικές κακώσεις το επείγον είναι να αντιμετωπιστεί τυχόν αιμορραγία που έχει προκληθεί από την κάκωση στην περιοχή της λεκάνης και στη συνέχεια να ακινητοποιηθεί ο τραυματίας, όπως κι έγινε στην περίπτωση του τραυματία Ηλία Βρεττού. Κάταγμα διαπιστώθηκε και στο χέρι, που κρίθηκε πιο απλό σε σχέση με εκείνα του κάτω άκρου.

Το ζήτημα για τους ορθοπεδικούς ήταν -και παραμένει- η αντιμετώπιση των καταγμάτων στη λεκάνη και στο πόδι. Συνήθως οι γιατροί επιλέγουν να «κερδίζουν» χρόνο σε ό,τι αφορά το κάταγμα, δηλαδή θέλουν να παρακολουθούν την κάκωση, τη βλάβη και να εκτιμούν σε ποια χρονική φάση θα επιχειρήσουν την ανάταξη με τη χειρουργική επέμβαση. Αυτό αποτύπωσε το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας και ο επιμελητής Β' της Ορθοπεδικής κλινικής, κ. Μανώλης Δασκαλάκης που μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε πως «για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, θεωρείται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, τουλάχιστον για 24-48 ώρες».

Δείτε βίντεο: Ψάχνουν το λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο του Ηλία Βρεττού


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης