Βίντεο: Η Fergie εκτέλεσε στο All Star Game την πιο σέξι εκδοχή του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ

Βίντεο: Η Fergie εκτέλεσε στο All Star Game την πιο σέξι εκδοχή του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ

Η εκτέλεσή της προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις με αρκετούς παίχτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν να βάζουν τα γέλια ενώ άλλοι απλά έδειχναν έκπληκτοι

Βίντεο: Η Fergie εκτέλεσε στο All Star Game την πιο σέξι εκδοχή του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ
Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ ο τρόπος με τον οποίο η Fergie, η τραγουδίστρια  των Black Eyed Peas, εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του All Star Game το βράδυ της Κυριακής.

Ενώ μέχρι τώρα οι καλλιτέχνες που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ρόλο αυτό είχαν ως πρωταρχικό στόχο την εθνική ανατάση, η Fergie ακολούθησε μια διαφορετική προσέγγιση δίνοντας έναν πιο σέξι τόνο.

Η εκτέλεσή της προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις με αρκετούς παίχτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν να βάζουν τα γέλια ενώ άλλοι απλά έδειχναν έκπληκτοι.

Κλείσιμο


Η Fergie δέχθηκε και τα βέλη του Τσαρλς Μπάρκλεϊ και του Σακίλ Ο' Νιλ οι οποίο στο ημίχρονο σχολίασαν όσα είχαν δει με τον πρώτο να λέει ότι «μετά από αυτό θέλω ένα τσιγάρο» και τον δεύτερο να περιγράφει όσα άκουσε ως «σέξι και διαφορετικά».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Fergie αναγνώρισε ότι η εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, όπου διεξήχθη το All Star Game, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. «Μου αρέσει το ρίσκο αλλά πραγματικά η εκτέλεσή μου δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπώ την πατρίδα μου και ειλικρινά προσπαθώ για το καλύτερο» δήλωσε στο TMZ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης