Survivor 2: Οι Διάσημοι το φαΐ, οι Μαχητές στην πείνα

Survivor 2: Οι Διάσημοι το φαΐ, οι Μαχητές στην πείνα

Οι Διάσημοι με σκορ 10 -8 κερδίζουν το έπαθλο φαγητού, μία μακαρονάδα, και ανακουφίζουν για λίγο την πείνα τους την ώρα που οι Μαχητές εμφανίζονται δραματικά άστοχοι και η γκρίνια εμφανίζεται…

Survivor 2: Οι Διάσημοι το φαΐ, οι Μαχητές στην πείνα
Άλλο ένα τηλεοπτικό βράδυ στον Καιάδα. Άλλες λίγες ώρες ύπνου που αντί να βοηθήσουν την επιδερμίδα, χάθηκαν σε ένα ακόμη ξενύχτι με τίτλο «της τάβλας και της πλήξης». Ας με συγχωρήσει ο Πάνος ο Φαλάρας που έγραψε το τραγούδι του Μαζώ που θα τολμήσω να παραφράσω τους στίχους «Καπνίζω τα τσιγάρα μου/ και παίζω στην κιθάρα μου/ τραγούδια για φευγάτους τηλεθεατές και για εμένα/ Κι εσύ δίχως ταυτότητα/ στου ΣΚΑΪ την συχνότητα/ να ψάχνεις την τηλεθέασή σου στα χαμένα/ αχ, πόσο βαριέμαι/»...

Κι όλοι προσδοκούν πως κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα γυρίσει. Και θα δούμε κάτι που θα μας κρατάει ξύπνιους. Μέχρι τότε θα παραμένουμε παρατηρητές και θεατές του παραλόγου και του παράξενου.

Μέχρι και ο κινηματογραφιστής, αυτό το θεριό με τα ράστα που κοντεύει να μείνει μισός, προφανώς από βαρεμάρα ξύνεται. Ξύνεται ανελέητα όση ώρα μιλάει στην κάμερα. Ξύνεται λες και θα αλλάξει δέρμα. Κι όταν δεν ξύνεται, κολλάει η βελόνα «Μόνο νίκη, μόνο νίκη, μόνο νίκη…» Ρε, τι ζούμε κάθε βράδυ με δαύτους…

Κλείσιμο
Οι υπόλοιποι δοξάζουν το κρεβάτι, αλλά το κορίτσι – όραμα κάνει την διαφορά. Δίπλα στα στομάχια που γουργουρίζουν, στο πλάι όσων ονειρεύονται μουσακάδες, αυτή η ξανθιά ιέρεια των πρωινάδικων, η Ντίνα η Σπυροπούλου με τις αρχαιοελληνικές πλεξούδες που την κάνουν να μοιάζει με Καρυάτιδα, σηκώνει το φλάμπουρο της επανάστασης και δηλώνει πως δεν πεινάει γιατί έχει στόχο. 

«Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά που θέλω και δεν ξέρω γιατί, μου έχει κοπεί η όρεξη εδώ πέρα». Μάλιστα αποκάλυψε πως δίνει ακόμη και το φαγητό της στους συμπαίκτες της. Μνήσθητι μου, Κύριε. Τώρα Αγόρου, να σταυροκοπηθείς, αγόρι μου. Κι εγώ μαζί σου.




Όλα για την μακαρονάδα
Ο αγώνας θα είναι σκληρός με έπαθλο μια μακαρονάδα. Μια μακαρονάδα που θα έρθει να ανακουφίσει τα ταλαιπωρημένα στομάχια. Γι' αυτό θα πέσουν κορμιά στην λάσπη, γι' αυτό ελπίζουμε να δρασκελίσουν τα εμπόδια πιο γρήγορα κι από τον στρατηγό άνεμο.

Μαρία και Βιργινία μπαίνουν πρώτες στον στίβο μάχης και μας στέλνουν αδιάβαστους με την απίστευτη αστοχία τους. Δεν θα κοιμηθούμε απόψε, φαίνεται η δουλειά από νωρίς. Ευτυχώς το σύστημα «κουτάλα» αποδίδει και η Σαμαρινού κάνει το 1-0.

Ακολουθούν ο Νάσος με τον Αγόρου και το αγώνισμα παίρνει φωτιά. Ενώ ο «Φράουλας» φτάνει πρώτος, ο Νάσος ακολουθεί την αλάνθαστη «κουτάλα» και πετυχαίνει το 2-0. 

Η Ξένια και η Ζωή παίρνουν θέσεις μάχης. Τελικά από τότε που δεν στρίβει το σορτσάκι «σαν τον Καπετανάκη» η τραγουδίστρια των REC τα πηγαίνει καλύτερα. Κι ας πικραίνονται οι άρρενες τηλεθεατές. Το σκορ γίνεται 3 – 0 και αρχίζουν τα διλήμματα: με τυρί ή χωρίς;



Τσίλης και Ηλίας μπαίνουν αποφασισμένοι για τη νίκη. Ο γυμναστής κάνει την ανατροπή και κερδίζει τον Ολυμπιονίκη μειώνοντας το σκορ σε 3 -1.

Μαρίνα και Χατζίδου είναι οι επόμενες. Η τραγουδίστρια πηγαίνει αργά αλλά χάνει αξιοπρεπώς και τα μακαρόνια πλησιάζουν στην παραλία των μαχητών που κάνουν το 3-2.



Νίκος εναντίον Δρυμωνάκου και ο ολυμπιονίκης πιο ψύχραιμος κάνει το σκορ 4 -2.

Η Ολγα Φαρμάκη αντιμετωπίζει την αχώνευτη -Θε μου σχώρα με- Μαρίνα. Η οποία αχώνευτη κάνει πάλι αυτές τις ενοχλητικές κινήσεις την ώρα που κερδίζει και ανεβαίνει κλίμακα αντιπάθειας. Πού θα πάει, δεν θα το τερματίσει;



Μουρούτσος και Χάρης είναι οι επόμενοι και τελικά έχουμε για μία ακόμη φορά ισοπαλία με τον Χάρη να κερδίζει οριακά.



Ωρα για τιτανομαχία. Δαλάκα εναντίον Ντάριας. Ο στρατηγός καθαρίζει την παρτίδα με συνοπτικές διαδικασίες και οι Διάσημοι παίρνουν και πάλι προβάδισμα με το σκορ να γίνεται 5 – 4.

Η Ολγάρα ξαναμπαίνει στην μάχη με την Βιργινία αυτή τη φορά. Και οι δύο τρέχουν λογικά τρομαγμένες από τις φωνές που βάζει ο Νίκος Ράσταμαν που παρακολουθεί σε ρόλο Αλέφαντου. Η Βιργινία κερδίζει και πάλι ισοπαλία.

Νάσος εναντίον Τσεπάνη. Ταχύτατα τα κομάντα, ωραίο το θέαμα, ομολογουμένως. Ο παλαιστής – υδραυλικός κερδίζει μετά από αρκετές άστοχες βολές και ο δίμετρος γίγαντας των Διασήμων σπρώχνει την μακαρονάδα στους απέναντι…



Η Δαλάκα επιστρέφει και αντιμετωπίζει την Μαρίνα. Ο στρατηγός σπάει τα πλακάκια με συνοπτικές διαδικασίες και επαναφέρει την τάξη στην ομάδα των Διασήμων. Ισοπαλία και όλα 6.

Ο Θοδωρής – μοντέλο κάνει εμφάνιση απέναντι στον δελφινάτο Δρυμωνάκο. Αν και το μοντέλο έφτασε πρώτο, είναι τόσο άστοχος που ο Δρυμωνάκος σπάει τα πλακάκια φυσώντας… Προηγούνται οι Διάσημοι με 7 – 6. 

Μαρία και Ντάρια και για κλάσματα του δευτερολέπτου η σκιέρ παίρνει τη νίκη. 8 – 6 το σκορ.

Μουρούτσος εναντίον Αγόρου… Ο Αγόρου για κάποιο λόγο κάνει σερβίς με τις μπάλες αλλά όχι για να σπάσουν τα πλακάκια αλλά για να πέσει καμιά καρύδα από τα φοινικόδεντρα. 9 – 6 το σκορ και τα πηρούνια αρχίσουν τις στροφές. 
Κατά τ’ άλλα άφησε έξω την πληγωμένη πατούσα γιατί θα έκανε κακό στην ομάδα ο άμπαλος.



Η Ξένια μπαίνει μέσα για τον δέκατο πόντο αλλά η Μαρίνα μειώνει σε 9 – 7 και γίνεται λίγο πιο εκνευριστική και πάλι με χειρονομίες και φάτσα ειρωνική.

Μελίνα και Θοδωρής για Μαχητές και Μουρούτσος και Δαλάκα για τους Διάσημους. Τα παιχνίδι στον πόντο, η μακαρονάδα σε απόσταση αναπνοής. 9 – 8 ο Θοδωρής κερδίζει τον Μουρούτσο μετά από πολλές βολές. 



Η καθοριστική μάχη μεταξύ Δαλάκα και Μελίνας. Ελα, ρε Δαλάκααααααα. Αυτό ήταν! 10 -8. Τα μακαρόνια στους Διάσημους και η Μελίνα στον πάγκο. Διπλή χαρά για όλους. Πού είσαι, Ντάνο, να δεις τη φίλη σου.

Οι Διάσημοι όχι μόνο τρώνε τα μακαρόνια αλλά γλύφουν δάχτυλα, πιρούνια, πιάτα.

Οι Μαχητές βυθίζονται στα στρώματα και ο Αγόρου αναλαμβάνει την ευθύνη καθώς η αστοχία του στοίχισε ακριβά… Απομονωμένος στο κρεβάτι του, ο μετρ σιγοτραγουδά Γιάννη Κόλλια «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σαν άντρας/γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να `μαι μάγκας
/εγώ τα λάθη μου σε άλλους δε φορτώνω/αναλαμβάνω και σε μένα τα χρεώνω».

Και η Ντάρια βγάζει το σορτσάκι, μένει με το μαγιό στρινγκ κατευθύνεται στην θάλασσα, το πλάνο όλο είναι δικό της και κάτι παντόφλες εκσφενδονίζονται από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι σε μερικά σπίτια τηλεθεατών που τόλμησαν να σχολιάσουν το ουκρανικό πολυβόλο δίχως να υπολογίσουν πως το «Τατουάζ» τελείωσε αλλά οι κυρίες τους δεν πήγαν ακόμη για ύπνο.




Ο λαγός και η χελώνα
Πού είσαι Αίσωπε να δεις πως αποθεώνεσαι στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Εκεί που ο Ράσταμαν άναψε φωτιές χαρακτηρίζοντας χελώνες τις κοκόνες των Διασήμων και τον εαυτό του λαγό -εδώ κλαίμε δε γελάμε- και έδωσε αφορμή να αρχίσουν οι ατελείωτες συζητήσεις. Ευτυχώς που κάποιοι έκαναν τα κουνέλια και η συζήτηση τελείωσε λίγο πριν λιποθυμήσουμε από βαρεμάρα. 

Και ήρθε νέος αγώνας, με έπαθλο ντόνατ με σοκολάτα αυτή τη φορά. Δεν μας φτάνει η νύστα, μας λίγωσαν και με τις γλυκούμπες βραδιάτικα..

Οι παίκτες καλούνται να πιάσουν ένα ξύλο που πετάγεται από τη μέση ενός τραπεζιού. Δε σχολιάζω, είναι και περασμένη η ώρα και αυτό πετάγεται λίγο περίεργα… Πάντως οι Μαχητές κέρδισαν κάνοντας το στομαχάκι τους να χαμογελάσει λίγο. 









Λίγο έλειψε να είχαμε σύρραξη Νίτσας – Ντίνας αλλά ευτυχώς η Ντίνα μας κρατά τα μπόσικα και δεν είχαμε μαλλιοτράβηγμα. Τουλάχιστον όχι ακόμη… Μέχρι αύριο, τηλεθεατάρες, πολλά μπορεί να γίνουν…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης