Αποχώρησε από το Survivor η Κατερίνα Χαλικιά

Αποχώρησε από το Survivor η Κατερίνα Χαλικιά

Παρέμειναν Σπυροπούλου και Χατζίδου - Μεγάλη νίκη με 10-1 στο αγώνισμα της ημέρας για τους Διάσημους που απόλαυσαν μουσακά

Αποχώρησε από το Survivor η Κατερίνα Χαλικιά
Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει η Κατερίνα Χαλικιά των Διασήμων στο Survivor 2, καθώς εκείνη ήταν η άτυχη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. 

Ελένη Χατζίδου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γλίτωσαν την αποχώρηση, κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού που μεγάλο ρόλο παίζει η αναγνωρισιμότητα των παικτών. 

«Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου. Αφού έτσι αποφάσισε ο κόσμος, το σέβομαι κα θα γυρίσω στην Ελλάδα. Εντάξει, έχω στεναχωρηθεί, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι εντάξει. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου να προχωρήσουν και να πάνε όσο καλύτερα γίνεται, να προσέχουν να μη χτυπήσουν και θα τους δω στην Ελλάδα όταν γυρίσουν. Το σημαντικότερο που μου έδωσε το Survivor είναι να δω κι εγώ τα όριά μου κάτω από αυτές τις συνθήκες. Να αγωνιστώ σε ένα άλλο “γήπεδο”, σε κάτι τελείως διαφορετικό από το μπάσκετ. Και γενικά να δω τις αντοχές μου, την πείνα, γιατί δεν το έχω ξαναζήσει να μην έχω να φάω και τη συμβίωση φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Με έκανε πιο δυνατή και ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα», είπε η Κατερίνα.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, και παρά το γεγονός ότι οι Διάσημοι είχαν εν μέρει το μυαλό τους στο συμβούλιο, πέτυχαν μία απίστευτη νίκη έναντι των Μαχητών με 10-1!

Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν μία σειρά εμποδίων και να βάλουν δύο μπάλες σε ένα μεγάλο καλάθι, κάτι που φάνηκε «βουνό» για τους Μπλε, από τους οποίους μόνο η Ντάρια κατάφερε να πάρει νίκη, αφού οι υπόλοιποι ήταν πολύ άστοχοι.

Οι νικητές απόλαυσαν από ένα καλό κομμμάτι μουσακά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης