Απόβαση «αγγέλων» στην Καραϊβική για μπάτσελορ πάρτι

Τα πρώτα ονόματα της πασαρέλας, φόρεσαν τα μαγιό τους, πήραν μαζί την καλή τους διάθεση και βρέθηκαν δίπλα στη φίλη τους

Ο αγαπημένος του μοντέλου της Victoria’s Secret, Shanina Shaik, χρειάστηκε δυο μονόπετρα και ένα ταξίδι σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες για να της κάνει πρόταση γάμου! Το νησί, μάλιστα ανήκει στον ξάδερφό του, διάσημο μουσικό Lenny Kravitz, αλλά και στον ηθοποιό Denzel Washington, οι οποίοι και του το παραχώρησαν.

Ο DJ Ruckus σε αυτό το υπέροχο εξωτικό τοπίο έπεσε στα γόνατα και ζήτησε από την 24χρονη Shanina Shaik να τον παντρευτεί και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Στη συνέχεια η ίδια -αφού διάλεξε πρώτο ποιο μονόπετρο της άρεσε περισσότερο- ανέβασε το παρακάτω ενσταντανέ, συνοδεύοντάς το με την εξής λεζάντα: «Αυτή η αγάπη είναι σίγουρο πράγμα! Ετσι, είπα “ναι”».








Πριν λίγες ημέρες έγινε και το «μπάτσελορ» της μέλλουσας νύφης και οι καλλονές πλημμύρισαν τη Τζαμάικα. Τα πρώτα ονόματα της πασαρέλας, φόρεσαν τα μαγιό τους, πήραν μαζί την καλή τους διάθεση και βρέθηκαν δίπλα στη φίλη τους.











J A M A I C A strong 🇯🇲💪🏽 #ninasduttyfling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) στις



J A M A I C A 🇯🇲🌴 with my 💚’s !! It’s my bachelorette #ninasduttyfling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) στις



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr