Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως... «αρνάκι» απογείωσε το Survivor!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως... «αρνάκι» απογείωσε το Survivor!

Τα μάτια της χαμογελούν όσο και τα χείλη, η χροιά της παιδικής φωνής της που κάποτε επιστρατευόταν προκειμένου να τονώσει την θηλυκή της υπόσταση πλέον έγινε το υπερ- όπλο μιας αθώας παιδικότητας - Φανταστείτε τι θα κάνει ως στρίγγλα...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως... «αρνάκι» απογείωσε το Survivor!
Οι επόμενες τηλεοπτικές ημέρες θα κυλήσουν βασανιστικά. Δίχως Survivor, δίχως αθλήματα, δίχως καρύδες και κυρίως δίχως Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Το στερητικό σύνδρομο κυριαρχεί στις τάξεις των τηλεθεατών που μόλις πήραν μία γεύση από αυτό που αποκαλείται συναρπαστική τηλεόραση. Τηλεόραση η οποία μπορεί και καθηλώνει τα βλέμματα, ξυπνάει τα άγρια ένστικτα και σε κάνει να μην θες να αλλάξεις σταθμό.

Την ώρα που η εκρηκτική ξανθιά προσπαθεί να βρει αναπαυτική θέση πάνω στα σανίδια της καλύβας των «Διασήμων», ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάλαβε πως με κορμιά σαν αυτά που σε προσπερνούν στο γυμναστήριο την ώρα που εσύ ιδρώνεις στον διάδρομο και ποζάρουν αυτάρεσκα στον καθρέφτη απολαμβάνοντας το μείγμα πρωτεϊνών τους με το καλαμάκι, δεν κάνεις προκοπή. Τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα όπου ο τηλεθεατής θέλει να ταυτιστεί, να λατρέψει και να μισήσει. 

Κλείσιμο




Στο πρόσωπο της πρώην πυργοδέσποινας του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που βρέθηκε από το «Μες στην καλή χαρά» στο... «μες στην άμμο βουτηγμένη» βρέθηκε ο λυτρωτής του ριάλιτι επιβίωσης. 

Ένας λυτρωτής ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι μεταμορφωμένος σε αρνάκι. Η Κωνσταντίνα χαμογελαστή, άβαφη, αυθόρμητη, με φαρδύ σορτσάκι και χαμόγελο ως τα’ αυτιά δρασκέλισε τον στίβο μάχης σαν το πλατό του πρωινού. Μόνο που δεν το έκανε πάνω στα δωδεκάποντά της και σίγουρα όχι ενδεδυμένη με τις καλύτερες δημιουργίες των σχεδιαστών. Αφησε στην άκρη το βιτριολικό βλέμμα και τις σατανικές ατάκες της, φόρεσε τον μανδύα του καλού Σαμαρείτη και μεταμορφώθηκε σε αρνί. Τα μάτια της χαμογελούν όσο και τα χείλη, η χροιά της παιδικής φωνής της που κάποτε επιστρατευόταν προκειμένου να τονώσει την θηλυκή της υπόσταση πλέον έγινε το υπερ- όπλο μιας αθώας παιδικότητας. Το σώμα της κουκουλώθηκε κάτω από ουδέτερα αθλητικά ρούχα, η εντυπωσιακή ξανθιά χαίτη στριμώχθηκε με την μορφή αλογοουράς σε λαστιχάκια και οι εξομολογήσεις στην κάμερα απλώς ήρθαν να χτίσουν μία νέα εικόνα και να γκρεμίσουν μία παλιά.

Η πολυμήχανη Κωνσταντίνα αποφάσισε να διαψεύσει εχθρούς και φίλους και να χτίσει ένα προφίλ διαφορετικό. Στην θέση της αδίστακτης παρουσιάστριας η οποία -όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες- εξαφάνιζε από το οπτικό της πεδίο ό,τι στεκόταν εμπόδιο ή όποιον την ενοχλούσε και δεν της έκανε τα καπρίτσια έγινε η καλύτερη συνεργάτιδα και η πιο γλυκιά συμπαίκτρια.
 
Η τηλεθέαση του Survivor εκτοξεύθηκε στα ύψη, η παρουσία της τροφοδότησε δεκάδες δημοσιεύματα, το twitter υποκλίθηκε μπροστά της και κάθε αναφορά στο όνομά της προκαλούσε σεισμικές δονήσεις χιλιάδων «χτυπημάτων» διαδικτυακά. Η Κωνσταντίνα είναι η ειδική αυτή κατηγορία τηλεοπτικού προσώπου που ως παρουσιάστρια είναι καταδικασμένη να αποτυγχάνει και ως καλεσμένη ή παίκτρια να απογειώνει εκπομπές, τηλεθέαση, κανάλια.



Την Κυριακή το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό θα σταθεί και πάλι απέναντι από την οθόνη προκειμένου να απολαύσει το κορφολόγημα των καλύτερων στιγμών αυτού του τριημέρου όπου το ριάλιτι δεν προβλήθηκε αλλά δεν έπαψε να γυρίζεται. Μέρι τότε θα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, η πείνα θα έχει αγριέψει, η κόπωση θα αρχίσει να εμφανίζεται και φυσικά η Κωνσταντίνα ίσως κάνει ένα βήμα λίγο πιο κοντά σε αυτό που ξέρουμε και σε αυτό που φανταζόμαστε. Αν ως «αρνάκι» κατάφερε να χτυπήσει πενηντάρια στον πίνακα της Nielsen, ως «στρίγγλα» θα σπάσει τα κοντέρ. Αμφιβάλλει κανείς;


Πάρτι στο Twitter:























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης