Survivor 2: Πρώτη νίκη για τους Διάσημους - Αποχώρησε ο Παρθένης

Survivor 2: Πρώτη νίκη για τους Διάσημους - Αποχώρησε ο Παρθένης

Σε μία δοκιμασία δύναμης, οι «κόκκινοι» επικράτησαν των Μαχητών με 10-7 και πέρα της ηθικής ικανοποίησης και της ψυχολογικής ανάτασης, κέρδισαν και από ένα γεύμα

Survivor 2: Πρώτη νίκη για τους Διάσημους - Αποχώρησε ο Παρθένης
Η άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία εντάχθηκε στους Διάσημους, έφερε γούρι στην ομάδα της, καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη, με την συμμετοχή μάλιστα της γνωστής παρουσιάστριας.

Σε μία δοκιμασία δύναμης, οι «κόκκινοι» επικράτησαν των Μαχητών με 10-7 και πέρα της ηθικής ικανοποίησης και της ψυχολογικής ανάτασης, κέρδισαν και από ένα γεύμα, έστω και πρόχειρο, που τους βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους μετά από ένα δύσκολο τριήμερο.

Μετά όμως από τις χαρές ήρθε η δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Διασήμων. Έχοντας χάσει την Τετάρτη το αγώνισμα της ασυλίας, οι Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης ήταν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη και αρκετά πρόωρη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Κλείσιμο
Τελικά, το κοινό αποφάσισε ότι το γνωστό μοντέλο, ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν εκείνος που έπρεπε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης