Χαλκ Χόγκαν: Αν είμαι υποψήφιος γερουσιαστής, θα κερδίσω!

Χαλκ Χόγκαν: Αν είμαι υποψήφιος γερουσιαστής, θα κερδίσω!

Η ζωή μου είναι υπέροχη εδώ στην παραλία και το μόνο πράγμα που θα διεκδικούσα ξανά ποτέ είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή, είπε πάντως στα ΜΜΕ

Χαλκ Χόγκαν: Αν είμαι υποψήφιος γερουσιαστής, θα κερδίσω!
Αν και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, ο θρύλος της πάλης στις Ηνωμένες Πολιτείες Χαλκ Χόγκαν υποστηρίζει ότι αν ήταν υποψήφιος στη Φλόριντα, θα κέρδιζε σίγουρα.

Ο 64χρονος δέχεται έντονο «φλερτ» από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν να θέσει υποψηφιότητας στη Φλόριντα αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πείθεται για να εισέλθει στον στίβο της πολιτικής. Η μοναδική του φιλοδοξία όπως λέει είναι να επιστρέψει στο ρινγκ της πάλης, από όπου απομακρύνθηκε μετά από καβγά που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα τον Ιούλιο του 2015.

Μιλώντας στο TMZ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση μου είναι η εξής: αν είμαι υποψήφιος θα κερδίσω. Αλλά δεν θέλω να είμαι υποψήφιος. Η ζωή μου είναι υπέροχη εδώ στην παραλία και το μόνο πράγμα που θα διεκδικούσα ξανά ποτέ είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αλλά τώρα περνάω πολύ καλά εδώ».
Κλείσιμο

Αν και τώρα απορρίπτει το ενδεχόμενο, σε παλιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι έχει περάσει από το μυαλό του μια υποψηφιότητα, αλλά την έχει απορρίψει γιατί προτιμά οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συνεργαστούν για την ευημερία των πολιτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης