Διακόπτει τις περιοδείες του ο Neil Diamond - Ανακοίνωσε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Διακόπτει τις περιοδείες του ο Neil Diamond - Ανακοίνωσε ότι πάσχει από Πάρκινσον

Ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους με ένα συγκινητικό μήνυμα - «Θα συνεχίσω να γράφω μουσική για πολλά ακόμη χρόνια», λέει ο 77χρονος

Διακόπτει τις περιοδείες του ο Neil Diamond - Ανακοίνωσε ότι πάσχει από Πάρκινσον
Τις προγραμματισμένες του περιοδείες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το ξεκίνημα της καριέρας του ματαίωσε ο διάσημος τραγουδοποιός Neil Diamond, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται να σταματήσει τα ταξίδια. Αιτία αυτής της απόφασής του, όπως αποκάλυψε, είναι το γεγονός ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

Η διάγνωση έγινε λίγες μέρες προτού ο καλλιτέχνης κλείσει τα 77 του χρόνια και δεν έχει πτοήσει στο ελάχιστο τον Diamond, ο οποίος διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι πρόκειται να συνεχίσει να γράφει και να ηχογραφεί μουσική για πολλά ακόμη χρόνια.


Κλείσιμο



Οι σημαντικότερες επιτυχίες του 77χρονου τραγουδοποιού περιλαμβάνουν τα τραγούδια Sweet Caroline, America, Love on the Rocks και Hello Again.

Στην ανακοίνωσή του ο Diamond περιέγραψε τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιεί πλέον περιοδείες. «Υπήρξε μεγάλη τιμή για μένα να προσφέρω τη μουσική μου στο κοινό τα τελευταία 50 χρόνια. Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη καθώς ανακοινώνω ότι αποσύρομαι μόνιμα από τις περιοδείες. Ευχαριστώ το πιστό και αφοσιωμένο κοινό μου ανά τον κόσμο. Θα έχετε πάντα την εκτίμησή μου για την υποστήριξη και το κουράγιο που μου δώσατε. Αυτό το ταξίδι ήταν υπέροχο χάρη σ' εσάς», έγραψε στο συγκινητικό του μήνυμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης