Survivor 2: Νέα νίκη για τους Μαχητές

Survivor 2: Νέα νίκη για τους Μαχητές

Οι «μπλε» μετά την μεγάλη καλύβα πήραν και εργαλεία ψαρέματος, κάνοντας τη ζωή τους στον Άγιο Δομίνικο λίγο πιο εύκολη - Ο πρώτος αγώνας ασυλίας την Τρίτη

Survivor 2: Νέα νίκη για τους Μαχητές
Δυναμικά έχουν μπει οι Μαχητές στο Survivor 2 παίρνοντας απόψε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επί των Διασήμων με 10-7, σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα και καλό σημάδι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να περάσουν μία σειρά εμποδίων, προτού βρεθούν μπροστά στη δοκιμασία η οποία δυσκόλεψε τους περισσότερους: να πετάξουν οριζόντια κοντάρια, τα οποία έπρεπε να σταθούν στις υποδοχές δύο κάθετων δοκών. Το γεγονός ότι τα κοντάρια πολλές φορές έμπαιναν και έβγαιναν κούρασε τις ομάδες, όμως οι «μπλε» έδειξαν να προσαρμόζονται γρηγορότερα, με αποτέλεσμα να φτάσουν γρήγορα σε νταμπλ σκορ.

Στη συνέχεια οι Διάσημοι σημειώνοντας ένα καλό σερί, έφτασαν τη διαφορά στη μία νίκη, με τους αντιπάλους τους όμως να ανεβάζουν πάλι ρυθμό και να φτάνουν σχετικά εύκολα στο τελικό 10-7.

Κλείσιμο
Ο Σάκης Τανιμανίδης τους επεφύλασσε ένα πολύ χρήσιμο έπαθλο για τη νίκη τους, ένα σετ εργαλείων ψαρέματος, ώστε να μπορούν να διεκδικούν κάτι καλύτερο διατροφικά από τις προμήθειες που τους παρέχει η παραγωγή. 

Την Τρίτη, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία του φετινού Survivor.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης