Βίντεο: Η πρώτη πρόβα στο Χυτήριο μετά την απόλυση Παπαγιάννη- Τι λέει ο νέος πρωταγωνιστής

Βίντεο: Η πρώτη πρόβα στο Χυτήριο μετά την απόλυση Παπαγιάννη- Τι λέει ο νέος πρωταγωνιστής

«Είναι προς τιμήν του Μάνου Παπαγιάννη που μας είπε στη συνάντηση που κάναμε ότι ''εγώ αν θέλετε αποχωρώ αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αποζημίωση''», δήλωσε ο συμπαραγωγός της θεατρικής παράστασης στους δημοσιογράφους  

Βίντεο: Η πρώτη πρόβα στο Χυτήριο μετά την απόλυση Παπαγιάννη- Τι λέει ο νέος πρωταγωνιστής
Ανασχηματισμό στην παράσταση «Πετάει Πετάει», προκάλεσε η απόλυση του Μάνου Παπαγιάννη από το θέατρο Χυτήριο. Όπως έγινε γνωστό το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη θα αναλάβει ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος ήδη έπαιζε στην παράσταση σε διαφορετικό όμως ρόλο.

Τον ήρωα τώρα που υποδυόταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα αναλάβει ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ πρόκειται για μία «ασφαλή» κίνηση, καθώς ο Σωτήρης Καλυβάτσης γνωρίζει καλά το ρόλο του πρώην συμπρωταγωνιστή του και έχει καλές σχέσεις με την πρωταγωνίστρια, Σοφία Παυλίδου. Σήμερα, ήταν η πρώτη πρόβα της νέας σύνθεσης του θεατρικού και ο Μάνος Πίντζης μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Και η Σοφία και ο Μάνος είναι φίλοι μου. Δεν έχω γνώμη για το περιστατικό γιατί δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Έχω αναλάβει έναν ρόλο στη σκηνή και θα τον βγάλω εις πέρας, αυτό ξέρω μόνο», δήλωσε ο Μάνος Πίντζης.

Κλείσιμο




Στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλοι του θεάτρου ανεβάζουν τη νέα αφίσα του θεατρικού



«Είναι προς τιμήν του Μάνου Παπαγιάννη που μας είπε στη συνάντηση που κάναμε ότι ''εγώ αν θέλετε αποχωρώ αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αποζημίωση, αρκεί να μην έχετε καμία ζημιά στο θέατρο''», είπε στους δημοσιογράφους ο συμπαραγωγός της παράστασης Βασίλης Γκουρούσης   
Δείτε τα παρακάτω βίντεο:











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης