Διαζύγιο για Μπριατόρε και Γκρεγκοράτσι - Υπέγραψαν τα χαρτιά στη Ρώμη

Διαζύγιο για Μπριατόρε και Γκρεγκοράτσι - Υπέγραψαν τα χαρτιά στη Ρώμη

Η 37χρονη θα παραμείνει στο Μονακό, σε σπίτι που θα πληρώνει ο 67χρονος επιχειρηματίας και θα λαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως διατροφή

Διαζύγιο για Μπριατόρε και Γκρεγκοράτσι - Υπέγραψαν τα χαρτιά στη Ρώμη
Την κοινή απόφαση να τραβήξουν χωριστά μονοπάτια έλαβαν ο 67χρονος ισχυρός άνδρας και επιχειρηματίας της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε και η 37χρονη πρώην μοντέλα Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι. Το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη, όπου υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου, μετά τη συμφωνία που επήλθε για τα περιουσιακά στοιχεία που δικαιούται η κατά 30 χρόνια μικρότερη σύζυγος.

Σύμφωνα με το περιοδίκό Oggi, το οποίο παρουσίασε μέρος των όρων του διαζυγίου, η Γκρεγκοράτσι θα παραμείνει στη βάση τους, στο Μονακό, μαζί με τον 7χρονο γιο τους, Νάθαν Φάλκο, αλλά θα μετακομίσουν σε άλλο σπίτι, τα έξοδα του οποίου θα καλύπτει ο Μπριατόρε.

Επίσης, ο 67χρονος επιχειρηματίας θα πρέπει να πληρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως διατροφή, καθώς και να συντηρεί το σπίτι στη Ρώμη, το οποίο χρησιμοποιεί η 37χρονη Ελιζαμπέτα για επαγγελματικούς λόγους.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Ρώμη, το 2008. Δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους. 

Ο Μπριατόρε είναι επίσης ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης κόρης του μοντέλου Χάιντι Κλουμ, ενώ παλιότερα είχε συνάψει σχέση με το σούπερ μόντελ της εποχής, Ναόμι Κάμπελ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης