Η Ίννα Ιννάκι στο protothema.gr: Θέλω ένα παιδάκι με τον Τεό

Η Ίννα Ιννάκι στο protothema.gr: Θέλω ένα παιδάκι με τον Τεό

Η πρώτη μονογαμική πορνοστάρ αποκαλύπτει τα μυστικά της σχέσης της με τον σύντροφό της στη δουλειά και τη ζωή - Αποκαλύπτει τα σχέδιά της για οικογένεια, αλλά και τι την «ανάβει» περισσότερο στο σεξ - Τι λέει για τους Έλληνες θαυμαστές της, αλλά και για τις θαυμάστριες του παρτενέρ της...

Η Ίννα Ιννάκι στο protothema.gr: Θέλω ένα παιδάκι με τον Τεό
Έχει γίνει διάσημη όχι τόσο για την ομορφιά της και τις σεξουαλικές της επιδόσεις μπροστά από τις κάμερες, όσο γιατί αυτό που κάνει το κάνει μονάχα με τον σύντροφό της. Η Ίννα Ιννάκι είναι η πρώτη μονογαμική πορνοστάρ! Έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της... εθνικής μας πορνοστάρ και σε ένα μήνα περίπου θα διεκδικήσει και το πρώτο βραβείο των AVN Awards, την κορυφαία διοργάνωση -τα επονομαζόμενα και «Όσκαρ του πορνό»-
που εδώ και μια 30ετία επιβραβεύουν τις καλύτερες επιδόσεις στην βιομηχανία του σεξ. 

Η Ίννα Ιννάκι, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τις ερωτικές ταινίες του παραγωγού και σκηνοθέτη Δημήτρη Σειρηνάκη, της Sirina, πάντα με τον σύντροφό της, Τεό, αποκαλύπτει σήμερα στο protothema.gr, τα μυστικά του σεξ, τα φετίχ της, αλλά και γιατί δεν ζηλεύει όταν ο Τεό γυρίζει ταινίες με άλλες πρωταγωνίστριες. Παράλληλα, εξηγεί πόσο ευτυχισμένη νιώθει που συμμετέχει στα Όσκαρ πορνό, όταν μάλιστα δεν γύρισε κάποιο DVD στην Αμερική την περυσινή χρονιά, αλλά επιλέχθηκε ως μία από τις καλύτερες του είδους. Ήδη πέρυσι κέρδισε το βραβείο του DDF Network ως η «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη».  Η εθνική μας πορνοστάρ έχει κατακτήσει, εκτός από χιλιάδες ανδρικές καρδιές, και άλλα δύο διεθνή βραβεία πορνό στα EroAwards. 

Κλείσιμο


«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συμμετέχω στον διαγωνισμό των AVN Awards, αφού δεν είχα γυρίσει DVD στην Αμερική πέρυσι. Είναι ένας δύσκολος διαγωνισμός και θέλω όσοι μπορούν να μπουν και να με ψηφίσουν. Ξέρω πως αντιμετωπίζω άλλες πρωταγωνίστριες με εκατομμύρια fans, αλλά πιστεύω ότι και εγώ θα πάω αρκετά καλά» μας λέει η Ιννάκι, η οποία στο εξωτερικό είναι γνωστή ως «The Greek Sex Goddess». Όταν έληξε το συμβόλαιό της με τη Sirina, άνοιξε με επιτυχία τα φτερά της στο εξωτερικό. Κι αν χιλιάδες φαν του πορνό φαντασιώνονται έστω και λίγα λεπτά μαζί της, εκείνη δεν έχει μάτια παρά μονάχα για τον σύντροφό της, στη ζωή και τη δουλειά, Τεό. 

«Ο Τεό είναι σύντροφός μου στη ζωή και στη δουλειά. Οι προτάσεις που έχουμε είναι και για τους δύο. Δεν μου κάνει αίσθηση να πρωταγωνιστήσω σε κάποια ταινία με άλλον άνδρα, αφού ο Τεό είναι ο ιδανικός παρτενέρ. Είμαστε μαζί τουλάχιστον 12 χρόνια και έχουμε αρραβωνιαστεί. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πετύχουμε επαγγελματικά, ενώ κάποια στιγμή θα κάνουμε και ένα παιδάκι, γιατί θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει» λέει στο protothema.gr. Η ίδια δεν έχει παίξει με άλλο άνδρα σε ταινίες πορνό, ενώ ο Τεό έχει πρωταγωνιστήσει με άλλες γυναίκες -γεγονός που δεν της έχει προκαλέσει ζήλια: «Δεν ζηλεύω όταν ο Τεό χρειαστεί να παίξει με κάποια άλλη γυναίκα. Ξέρω ότι με αγαπάει όπως τον αγαπώ. Είναι ο άνδρας μου και αυτό δεν αλλάζει. Μετά από κάθε γύρισμα είναι εδώ δίπλα μου. Πιστεύω ότι επειδή είμαστε μαζί και όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει ζήλια. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη».



 
Κι αν η Ίννα δηλώνει μονογαμική με τους άνδρες, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες. Η ίδια απολαμβάνει τα λεσβιακά παιχνίδια στις ταινίες, ενώ πολλές φορές μαζί με το σύντροφό της ευχαριστιούνται την επιπλέον γυναικεία συντροφιά. Άλλωστε, η ταινία που είναι και η αγαπημένη της, είναι μια παραγωγή της DDF που γυρίστηκε στη Βουδαπέστη, με τίτλο «The Winner Takes ’em Both: Hardcore Threesome With Two Babes». Η Ίννα θυμάται ότι συμπρωταγωνιστούσε με μια άλλη εξίσου «καυτή» κοπέλα και τον Τεό: «Απλά απολαύσαμε το σεξ και οι τρεις. Η ταινία είναι πολύ καυτή, όποιος την δει θα καταλάβει γιατί είναι η αγαπημένη μου». 

Η Ίννα γνώρισε τον έρωτα στην ηλικία των 17 ετών. Όταν ενηλικιώθηκε, άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα, ενώ εκείνο το διάστημα γνώρισε και τον Τεό. Στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό μπήκε πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν μαζί με τον σύντροφό της ξεκίνησαν σε live sex shows, ενώ γύριζαν και κάποια ερασιτεχνικά βίντεο. Αργότερα τους ανακάλυψε ο Δημήτρης Σειρηνάκης, για να φθάσει σήμερα να διεκδικεί το Όσκαρ πορνό, στην απονομή που θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου του 2018 στο «Hard Rock Hotel & Casino» του Λας Βέγκας, όπου και θα βγουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. 




Όπως είπε στο protothema.gr, στο σεξ της αρέσουν πολλά πράγματα, αλλά κυρίως το να υπάρχει εκτός από τον άνδρα της και κάποια άλλη γυναίκα: «Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο στο σεξ και με ανάβει, είναι όταν υπάρχει και άλλη γυναίκα. Φυσικά μου αρέσουν και πολλά ακόμη, αλλά όλα είναι ανάλογα με τη στιγμή και το πώς νιώθω εγώ όταν κάνω σεξ. Κάποιες φορές προτιμώ το παραδοσιακό σεξ με το σύντροφό μου, άλλες πάλι θέλω άγριο σεξ, ενώ έχω και κάποια φετίχ, όπως η ποδολαγνεία ή να με φτύνει ο σύντροφός μου. Αλλά όπως σας είπα το καλύτερο είναι όταν συμμετέχει μαζί μας και άλλη γυναίκα». 

Όσον αφορά για τα μυστικά του καλού σεξ, η Ίννα παραδέχεται πως αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στους πρωταγωνιστές, ενώ τονίζει πως η οικονομική κρίση δεν βοηθά και τόσο ένα ζευγάρι στο να απολαύσει όσο πρέπει το σεξ. «Το καλό σεξ είναι εκείνο που και οι δύο απολαμβάνουν. Θα πρέπει το ζευγάρι να μιλάει να λέει στον έναν τι του αρέσει. Να μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θέλει ο άλλος. Ξέρω πως οι οικονομικές δυσκολίες ειδικά στη χώρα μας δεν βοηθούν και τόσο ώστε να απολαύσει κανείς τον έρωτα, αλλά θα πρέπει όταν βρισκόμαστε με το σύντροφό μας να αφήνουμε στην άκρη τα όποια προβλήμάτά μας και να απολαμβάνουμε το σεξ. Το να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο κρεβάτι τους βοηθά και στη σχέση ενός ζευγαριού». 




Η Ίννα πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι οι πιο σέξι άνδρες, ενώ της αρέσει που στο δρόμο αρκετοί την αναγνωρίζουν και της μιλούν: «Γενικά οι Έλληνες είναι πιο σέξι και πιστέυω πολύ καλοί στο κρεβάτι. Στο δρόμο θα με σταματήσουν, θα μου μιλήσουν, θέλουν να με δουν από κοντά, ενώ κάποιοι μου ζητούν να φωτογραφηθώ μαζί τους. Ο Τεό δείχνει να μην ζηλεύει και το απολαμβάνει». 

Η Ίννα με τον Τεό μένουν σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια και στον ελεύθερο χρόνο τους ταξιδεύουν, γυμνάζονται και διαβάζουν βιβλία. Η εθνική μας πορνοστάρ δεν σκέφτεται ακόμη το τι θα κάνει όταν όλο αυτό τελειώσει και απλά απολαμβάνει το παρόν. Το μόνο που σχεδιάζει κάποια στιγμή είναι ένα παιδί με τον σύντροφό της. Μέχρι τότε θα εκμεταλλεύεται την ομορφιά της και τις καλές τις επιδόσεις στο σεξ, γυρίζοντας ταινίες ή πρωταγωνιστώντας σε λαμπερά ερωτικά events.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης