Μαρία Μενούνος: Ο όγκος, το χειρουργείο και οι αποχαιρετιστήριες επιστολές

Μαρία Μενούνος: Ο όγκος, το χειρουργείο και οι αποχαιρετιστήριες επιστολές

Η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια του E!News αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία της τον Ιούλιο, έναν μήνα μετά τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι 

Μαρία Μενούνος: Ο όγκος, το χειρουργείο και οι αποχαιρετιστήριες επιστολές
Η Μαρία Μενούνος, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε πως πριν μπει στο χειρουργείο να κάνει την επέμβαση στον εγκέφαλο τακτοποίησε διάφορες εκκρεμότητες της.

«Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: "Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι''», είπε μιλώντας στο περιοδικό Women’s Health.

«Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: "Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!". Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Κλείσιμο
Ευτυχώς η επέμβαση του περασμένου Ιουνίου «δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», είπε η Μενούνος. «Οι γιατροί είπαν ότι αφαίρεσαν το 99,9% του όγκου», είπε και πρόσθεσε: «Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει».

Η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια του E!News αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία της τον Ιούλιο, έναν μήνα μετά την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Δείτε το βίντεο: 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης