Victoria's backstage secret: Τα «αγγελάκια» μεταμορφώνονται σε... διαβολάκια εκτός πασαρέλας

Victoria's backstage secret: Τα «αγγελάκια» μεταμορφώνονται σε... διαβολάκια εκτός πασαρέλας

Τα μοντέλα της διάσημης φίρμας όπως δεν τα έχετε δει ποτέ - Ανέκδοτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας

Victoria's backstage secret: Τα «αγγελάκια» μεταμορφώνονται σε... διαβολάκια εκτός πασαρέλας
Τις γνωρίσαμε, τις απολαύσαμε, τις θαυμάσαμε και τις κάναμε σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας... Τις αναφέρουμε με τα μικρά τους ονόματα, σαν να είναι φιλενάδες από το... σχολείο! Τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret έχουν κερδίσει δικαίως μία θέση στον άκρως ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας, αλλά και στις καρδιές των απανταχού ανδρών, είτε ως... φυσικές παρουσίες, είτε ως πρότυπα για τις συντρόφους τους. Υπάρχει όμως κάτι πολύ περισσότερο από το... εμφανές. Διότι τα «αγγελάκια» εμφανίζονται ως τέτοια πάνω στη σκηνή. Πίσω από την πασαρέλα όμως, μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικα «διαβολάκια»! Ο φωτογράφος Russell James παρουσίασε αδημοσιεύτες backstage φωτογραφίες των ομορφότερων κοριτσιών στον κόσμο, μέσα από μία διαδρομή 20 χρόνων.

Αυτή τη φορά δεν θα δείτε τις... επαγγελματικές πόζες των «αγγέλων», αλλά την... τρέλα, την τσαχπινιά και την ελεύθερη σεξουαλικότητα των κοριτσιών, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ έως τώρα. Ούτε καν μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

Η «έκθεση φωτογραφίας» του Russell James τιτλοφορήθηκε Backstage Secret, συνδυάζοντας το... αντικείμενο, με το... υποκείμενο, στο... μισό του (Victoria's Secret). Η Κένταλ Τζένερ, η Σάσα Σαμπάιο, η πάντα εκρηκτική Αλεχάντρα Αμπρόσιο, η «γαζέλα» Ριμπέιρο, η άκρως αισθησιακή Ζισέλ, η Στέλα Μάξγουελ με το... βαθύ κάθισμα και την έκφραση όλο... υποσχέσεις στο πρόσωπο, η «αγριόγατα» Doutzen Kroes, συνθέτουν ένα ψηφιδωτό από θεϊκή ομορφιά, σέξι εκφράσεις, παιχνίδι και νάζι, παρουσιάζοντας το άλλο πρόσωπο, έναν άλλο κόσμο, από τον απόλυτα επαγγελματικό που γνωρίζουμε για το μόντελινγκ.

Κλείσιμο
Απολαύστε και 'σεις τις ανέκδοτες «κρυφές» στιγμές, τα «μυστικά» των διάσημων και ζάμπλουτων κοριτσιών της Victoria's Secret...


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης