Nomads: Αποχαιρέτησε και η Δήμητρα Φραντζή!

Nomads: Αποχαιρέτησε και η Δήμητρα Φραντζή!

Επτάψυχη η Αποστολία Ζώη, κέρδισε σχετικά εύκολα στη μονομαχία και συνεχίζει μέχρι τέλους

Nomads: Αποχαιρέτησε και η Δήμητρα Φραντζή!
Δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες - καλύτερες ακόμη και από αρκετούς άντρες - που πέρασαν από το Nomads βρέθηκαν αντιμέτωπες απόψε στη μονομαχία που θα έκρινε την τελευταία αποχώρηση πριν μπει το παιχνίδι στην τελική του ευθεία.

Δήμητρα Φραντζή και Αποστολία Ζώη κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, καθώς είχαν συγκεντρώσει λιγότερες ψήφους στις προτιμήσεις του κοινού από τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος ήταν ο τρίτος υποψήφιος.

Οι δύο κοπέλες που στο παρελθόν είχαν εκθειάσει η μία την άλλη για την αξία τους και την δυναμική τους, έδωσαν σκληρή μάχη, όμως η Αποστολία αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά επτάψυχη. 

Το πρώτο παιχνίδι ήταν ο στύλος αντοχής, όπου η Αποστολία με δύο νίκες κατάφερε να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι δύο παίκτριες αγωνίστηκαν στο έπταθλο, όπου η γνωστή τραγουδίστρια με σκορ 7-4 έκανε το 2-0 και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η ήττα στοίχισε πολύ στη Δήμητρα, η οποία παραδέχθηκε ότι έκλαιγε για πολλή ώρα στην παραλία μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ήταν απαρηγόρητη για το γεγονός ότι στο άθλημα με τη στήριξη του κονταριού στο χέρι της, το τοποθέτησε λάθος, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να φτάσει στο τρίτο σκέλος της μονομαχίας, που ήταν ο λαβύρινθος.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης